eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се претплатив јас ама тешко дека ќе собереш 1.000.
Инаку уште 29 exp и ќе фанам 14 левел и уште 1 exp на пријателов што го поканив ќе ми дае 5 голд ќе глеам да викнам повеќе луѓе да ќариме злато така.

http://www.erepublik.com/en/newspaper/virtual-world-times-185800/1

претпалете се ве молам колку и да е очајно ке го биде некад :)

ве молам.. ми требаат читатели!

Значи, и покрај тоа што сто пати рековме да не се трошат пари на глупости, ти пак си купи весник :)

Разбери, немаш ни теоретски шанси да добиеш 1000 претплатници на весникот, главно заради две битни причини: отворен е во Русија (земја со мал број на играчи од кои голем дел баш и не не` сакаат во последно време); и си играч без искуство, со мал број на остварени контакти. Пак ќе те прашам - знаеш за што ќе пишуваш?

Значи, и покрај тоа што сто пати рековме да не се трошат пари на глупости, ти пак си купи весник :)

Разбери, немаш ни теоретски шанси да добиеш 1000 претплатници на весникот, главно заради две битни причини: отворен е во Русија (земја со мал број на играчи од кои голем дел баш и не не` сакаат во последно време); и си играч без искуство, со мал број на остварени контакти. Пак ќе те прашам - знаеш за што ќе пишуваш?
Па што им се замараш веќе кога има само 14 години и не разбира што му се пишува.Ентер ако имаш голд отвори си и организација и свиркај си.

Јас ќе бидам отсутен од 19 до 26-27 април, така да пазете што правите за тоа време и слушајте го П.Овердрајв, како еден од најискусните во играта. Ако ви треба некој совет, ќе се обратите исто кај него.
А ќе се уклучуваш ли да работиш,да вежбаш и да се бориш?Ако неможеш стварно ќе биде многу лошо ама ќе се снајдеш ти.:)

Аман бе нема ли добра душичка ан форумот да ме напне 45 вилнес?

А ќе се уклучуваш ли да работиш,да вежбаш и да се бориш?Ако неможеш стварно ќе биде многу лошо ама ќе се снајдеш ти.:)

Купив храна за 8-9 дена, така да нема да умрам од глад :) Иначе му дадов задача на брат ми да се логира секој ден и да заврши све што треба (работа, тренирање, тепање), а јас ќе се логирам понекогаш ако најдам време и интернет у Дубровник.

http://www.erepublik.com/en/newspaper/virtual-world-times-185800/1

претпалете се ве молам колку и да е очајно ке го биде некад :)

ве молам.. ми требаат читатели!

Не, нема да го биде никад! Неразбрано детиште како тебе никад нема да може да напише асална статија. Значи толку пати рековме и ја и П.Овердрајв да не трошите пари на глупости, а посебно не на весници. (Кој сака да пишува, нека ги контактира сопствениците на двата весника што ги имаме.) Ја мислам на дрво да му зборевме, повише ќе разбереше... :tapp:

Де бре гифтови дајте 45 вилнес да соберам.

пратив инвајт на еден другар,и тој се регистрираше преку тој инвајт(јас бев до него)
сеа тој е левел 7 а јас не добив 5 голд:tapp::tapp::tapp:

i mene mi fali wellnes za da mozham da se boram,a neam ni pari za da razmenam so nekogo gift:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom