Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
"So we've all agree'd then? eFYROM it is?"
Like I said before, if you insist on Former Yugoslav Republic of Macedonia, it should be eFYR Macedonia.
Like I said before, if you insist on Former Yugoslav Republic of Macedonia, it should be eFYR Macedonia.
i agree with you.. its not our name but if we cant get our real name we will take that.. NOT FYROM !
Смерт и овој boboo6 кој и да е ве молам више немој да не браните на форумот. Подобор да немаме држава него ова вие што го прифаќате. Може уште малце ке се натртите за да ви дадат еФИРОМ.
НОБОВИИИ :nenene::nenene::nenene:
Ај прекини да јадеш гомна! Ја ли сум крив што нашиве политичари се согласиле да влеземе во ОН под името Former Yugoslav Republic of Macedonia?!
А и викаш подобро да немаме држава? Ти нормален си што збориш? Подобро е да бидеме дел од Србија, Бугарија или Грција?!![]()
Ова е неверојатно, да се прифати вакво име, дај не се правете ретардирани. Ама Smert не е Македонец, не му е битноза името очигледно.
Прегледај го приврзокот 10815
Он како еден од првите играчи мислеше дека ке има подршка за иден претседател на некоја држава што не ја познаваме. Не му е гајле баш ич за името битно е он да е претседател. Епа тешко брат :helou::helou::helou:
за ова фиромов и од мене немаш подршка да знаеш........
Јас никаде немам спомнато или предложено FYROM, туку настојував да се задржи "Macedonia" во името, со цел да се сочува идентитетот.
добро ај да се изразам поубаво нема да живеам у eFYR Macedonia.....ili u eFYROM...........или у какво била друга држава со додавка наставка и такви срања................или еMacedonia или еRepublick of Macedonia
ајт позз