eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па за голд.Или на монетари маркет че намештис на сел бугарски пари а на бај романски и така.Туку кој има да ми даде 2 гифта од Q2?

Еј смерт дај разговарај нешто со овој турскиов претседател дали би не подржале турците за ТО на Гејлада?

колку можам да ги мењам бугарските за злато?? 1бгн за колку злато??

добив уште 5 голд за хард воркр сеа незнам што да направам што е тоа организејшн!

а да ти дадам име и пасворд на пп и да ми средиш пошо стварно незнам.. нема да ти е тешко??

Абе многу е лесно. Идеш на Monetary Market, ќе наместиш Buy Gold, Sell BGN и ќе видиш кај секоја понуда ти пишува 1 Gold = ?? BGN. Ќе купиш од најефтиното.

Ај да се откажам од работата и идам во романија :):helou:

Абе многу е лесно. Идеш на Monetary Market, ќе наместиш Buy Gold, Sell BGN и ќе видиш кај секоја понуда ти пишува 1 Gold = ?? BGN. Ќе купиш од најефтиното.

ама јас сакам да ги продадам бугарските,изглеа не ме сфати=)

добив уште 5 голд за хард воркр сеа незнам што да направам што е тоа организејшн!

Не ти треба тоа. Златото чувај го, ќе ни треба за понатаму.

Никој нека не троши без врска. Немојте да формирате организации или партии без претходен договор со другите. Немојте да основате весник освен ако немате нешто паметно да напишете.

Јас ќе бидам отсутен од 19 до 26-27 април, така да пазете што правите за тоа време и слушајте го П.Овердрајв, како еден од најискусните во играта. Ако ви треба некој совет, ќе се обратите исто кај него.

ама јас сакам да ги продадам бугарските,изглеа не ме сфати=)

Те сфатив не се секирај. Ама изгледа ти не ме сфаќаш мене. Ти реков намести таму Buy Gold, Sell BGN и ќе видиш колку голд можеш да купиш со парите што ги имаш.

Те сфатив не се секирај. Ама изгледа ти не ме сфаќаш мене. Ти реков намести таму Buy Gold, Sell BGN и ќе видиш колку голд можеш да купиш со парите што ги имаш.

со 5.95 неможам ништо, а ми требаат пари за храна:duel:
едит:се најде еден ми купи таквото=)

со 5.95 неможам ништо, а ми требаат пари за храна:duel:

Па купи храна, а голд купувај кога ќе имаш повеќе пари. Инаку не мораш цела единица злато да купуваш, можеш до две децимали да пишеш таму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom