eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А колку Wellness имаш? Јас сум lvl 8 ама само работам сега за сега. Не тренирам ни ништо и имам околу 45 wellness. Затоа полека ќе собирам пари и ќе фаќам лвли. Не треба да се брзам нели :)

Кажи им кој ти даде пари :)

Имаше повеќе што ми дадоа највеќе турчинот burakkocamis и од форумов имаше некои не ги памтам сите, знам Акси ми дае wellness и карта :)
Инаку уште малку ќе зеам 5+ злато членот што се зачлени преку мене ќе крене сеа левели.

фатив левел 10:)

бтв-Жика ти вратив 17 рон за билетот:wink::wink:

Никој не се пријави да ми даде голд дајте 2 голд ке ви вратам немам за да напраам весниккк :pipi: ве молам

Да бе баш тебе ќе ти дадат преварант еден ме заеба мене така со мењавање на гифтови на друг си му дал ама ако ти пак си послаб левел а играш 4-5 повеќе од мене.
Успат кој дава ферари да се повозам малце, ветувам дека ќе ги вратам.

Никој не се пријави да ми даде голд дајте 2 голд ке ви вратам немам за да напраам весниккк :pipi: ве молам
А кај ти се тие 5??? Кога ги трошиш за глупости нема треба да штедиш не одма куќа Q5 храна , Оружја.

Имаше повеќе што ми дадоа највеќе турчинот burakkocamis и од форумов имаше некои не ги памтам сите, знам Акси ми дае wellness и карта :)
Инаку уште малку ќе зеам 5+ злато членот што се зачлени преку мене ќе крене сеа левели.
А и ја ти дадов кога немаше леб ми се жалиш на мсн :pos:

А кај ти се тие 5??? Кога ги трошиш за глупости нема треба да штедиш не одма куќа Q5 храна , Оружја.
А и ја ти дадов кога немаше леб ми се жалиш на мсн :pos:

Не памтам озбилно знам на собата имаше повеќе што е за Турција/Македонија ама не ви ги знам точно никовиве сега имам пари ќе ти вратам колку ми дае не е проблем и фала многу што ми помогна тогаш немав скоро ич плус не бев во Романија тука закон е :)

Не памтам озбилно знам на собата имаше повеќе што е за Турција/Македонија ама не ви ги знам точно никовиве сега имам пари ќе ти вратам колку ми дае не е проблем и фала многу што ми помогна тогаш немав скоро ич плус не бев во Романија тука закон е :)
Не бе не ми требаат што ти е не сум више у турицја за 10 тру да се циганчам ???? со 1 ден работа 30тру зимав шо ке ми се? За 10??? :pos2:

Ако стварно имаш нешто интересно што сакаш да напишеш, договори се со газдата на еден од двата наши весници да напишеш една пробна статија.. и така стојат празни :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom