Се кандидирав за прецедател на најголемата руска политичка партија.Али планирам да работам чесно.Не да правам ТО.
Со среќа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се кандидирав за прецедател на најголемата руска политичка партија.Али планирам да работам чесно.Не да правам ТО.
Зошто си дал 2 голд за џабе кога нема шанси да те изберат.Се кандидирав за прецедател на најголемата руска политичка партија.Али планирам да работам чесно.Не да правам ТО.
Ajde da go podrzime site da se preselime vo Rusija za vreme na glasanjeto i da glasame za Phoenix...Се кандидирав за прецедател на најголемата руска политичка партија.Али планирам да работам чесно.Не да правам ТО.
Дај бре спуштете се на земја малку, ТО ќе правеле, гледајте да стекнеме некој пријатели на играва за после да имаме сојузници кога ќе ја направиме еМакедонија.
Кои сојузници? Atlantis или Peace? Дајте да видиме на која од овие две алијанси би се приклучиле. Ако не го направиме тоа, брзо ќе не снема.
Кој земји се членови на Atlantis или Peace дај некој линк да видиме, јас сум да се приклучиме на страната на Романија. Моментално се најдобри а и многу од нас сме населени во Романија па може да се спријателиме со некој од нив. Јас сум член таму во партијата UGD од која што излезе претседателот Dany36 па полека може да стекнуваме пријатели. И бугарскиот претседател пишуваше ќе не подржувал, ама на тоа бугарите не им верувам многу.
Вака некако стои ситуацијата на eБалканот: Грција, Бугарија, Унгарија, Словенија се членки на PEACE. Турција е неутрална, ама е поранешна членка нa PEACE. Романија и Хрватска се од ATLANTIS. Еве ја најкомплетната мапа, барем додека луѓето од eRepublik не решат да ја средат нивната.
Ако се приклучиме кон ATLANTIS, остануваме отворени на Италијанци, Унгарци и Бугари, сите алчни за злато. Ако отидеме накај PEACE, не ни` бега исто сценарио, ама во романска режија.
Најтежок, ама во секој случај најпаметен избор е да останеме неутрални, барем во прво време. Е, ама за тоа да успее треба месеци барање пријатели на високи места во главните држави и тивко лобирање кај нив и други влијателни играчи да се држат на страна. И нормално, пред било што, имплементација на некој вид државјанство![]()
Мислам дека би било подобро да влеземе на страната на Атлантис поради следниве причини:Вака некако стои ситуацијата на eБалканот: Грција, Бугарија, Унгарија, Словенија се членки на PEACE. Турција е неутрална, ама е поранешна членка нa PEACE. Романија и Хрватска се од ATLANTIS. Еве ја најкомплетната мапа, барем додека луѓето од eRepublik не решат да ја средат нивната.
Ако се приклучиме кон ATLANTIS, остануваме отворени на Италијанци, Унгарци и Бугари, сите алчни за злато. Ако отидеме накај PEACE, не ни` бега исто сценарио, ама во романска режија.
Најтежок, ама во секој случај најпаметен избор е да останеме неутрални, барем во прво време. Е, ама за тоа да успее треба месеци барање пријатели на високи места во главните држави и тивко лобирање кај нив и други влијателни играчи да се држат на страна. И нормално, пред било што, имплементација на некој вид државјанство![]()