Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako uspea?
Кажи им кој ти даде париСе хранев со квалитетна храна ми даваа бајги пари тренирав секој ден работам и така лесно се качува.
Кажи им кој ти даде пари![]()
А кај ти се тие 5??? Кога ги трошиш за глупости нема треба да штедиш не одма куќа Q5 храна , Оружја.Никој не се пријави да ми даде голд дајте 2 голд ке ви вратам немам за да напраам весникккве молам
А и ја ти дадов кога немаше леб ми се жалиш на мснИмаше повеќе што ми дадоа највеќе турчинот burakkocamis и од форумов имаше некои не ги памтам сите, знам Акси ми дае wellness и карта
Инаку уште малку ќе зеам 5+ злато членот што се зачлени преку мене ќе крене сеа левели.
А кај ти се тие 5??? Кога ги трошиш за глупости нема треба да штедиш не одма куќа Q5 храна , Оружја.
А и ја ти дадов кога немаше леб ми се жалиш на мсн![]()
Не бе не ми требаат што ти е не сум више у турицја за 10 тру да се циганчам ???? со 1 ден работа 30тру зимав шо ке ми се? За 10??? :pos2:Не памтам озбилно знам на собата имаше повеќе што е за Турција/Македонија ама не ви ги знам точно никовиве сега имам пари ќе ти вратам колку ми дае не е проблем и фала многу што ми помогна тогаш немав скоро ич плус не бев во Романија тука закон е![]()
Никој не се пријави да ми даде голд дајте 2 голд ке ви вратам немам за да напраам весникккве молам
За 5 месеци!кога ке се направи македонија?