eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
епа имам скил 2,3 и затоа неможам да влезам во друга фирма

кога ке земам 17 пари ке ти вратам за билетот

De bre ne te brzam imam uste eden bilet ne se sekiraj.
Znam deka imase firmi so plakaja po 10-11 a mislam deka bese dovolno 2 level zato ti velam

кога бев во турција работев 8 дена по ред.
сеа од почеток ли ке ми се броат деновите до 30 или продолжува?

Македонче бори се повеќе пати во денот пример 2 пати и после излечи се.

Abe mozete da dojdete ako sakate vo Florida, imate Q5 bolnica, i sekoj vtor den borba vo Baja (meksiko), i mene velnesot mi e nonstop na 100 (otkako ke se boram i ke odam vo bolnica) i ovoj sto mi e gazda samo mi zgolemuva plata, zs davam golema produktivnost.

Уживај дека можеш да ја хакнеш играта, претпоставувам дека користиш додаток фиребаг за мозила, и си прочачкал во хтмл кодот, ова што си го направил е само визуелно и служи веб дизајнерите да можат да гледаат како би изгледале измени во страните.
Инаку се се чува на сервери и кога ке ги хакнеш нив кажуј тогаш ќе правиме муабет...
Паметен чоек.!
Користев фајрбаг за да видам колку луѓе ќе речат еееј дај хакот,ееј кај да го симнам и знам дека кога се рефрешира страната ти се враќаат парите

Да видите Пакистан колкава воена сила имаат.Ќе идат луѓево на џихад

Епа излечи се ќе имаш 88.Рботи трењирај со повеќе вилнес ќе имаш поголема продуктивност на работа.После тепа се симни до 40 вилнес и остави.Утре пак така и така.

ај кажете некоја земја да идам,србија се распаѓа а неможам во романија бидејќи е во војна со србија
средено купив два билети и отидов во германија па во романија

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom