eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не би било паметно баш да одиграме така ќе формираме една политичка партија и тие што сакаат да не зафркнат уште во старт ќе гледаат што повеќе вака ќе направиме 2-3 партии (демек подолени сме) а ќе гласаме сите за еден кандидат од една партија, така ќе мислат дека имаат повеќе шанси.
Добра тактика ама ние како што сме алчни за пари и власт ке се разделиме уште на стартот...Мислам дека ке биде тешко со повеке партии и после сите да гласаме за 1 преседател бидејки сите ке сакаат фотелја....И на крај некој од страна гадно ке не .....

Затоа мислам дека уште сеа е време да почнеме со организацијата за после да не донесуваме избрзани одлуки...

Добра тактика ама ние како што сме алчни за пари и власт ке се разделиме уште на стартот...Мислам дека ке биде тешко со повеке партии и после сите да гласаме за 1 преседател бидејки сите ке сакаат фотелја....И на крај некој од страна гадно ке не .....

Затоа мислам дека уште сеа е време да почнеме со организацијата за после да не донесуваме избрзани одлуки...

Kako si registriran tuka mislam deka te nemam vo prijateli?

A moze nekako da se napravi spisok na site clenovi na eRepublik koj se makdenoci i da se adneme vo prijateli????

Епа тоа е финтата да гласаме сите за еден а не да гледаме фотеља, и секако да избереме некој што ќе бидеме сигурни во него, а со една па ич нема да не биде ќе видите што ќе направат само соседиве на почеток колку ќе почнат да се преселуваат кајнас затоа викам подобро 2-3 политички партии.

За да ја спасиме Македонија би требало да се собериме 100 души минимум и да направиме една единствена македонска партија.И сите да гласат за еден претседател.А секој кој што ќе инвестира во Македонија или ќе се насели (во првите 3-4 месеци од постоењето на еМакедонија) да му се забрани било каква политичка активност (освен на сојузниците на Македонија).

Се сложувам со тебе а за да нема несложувања меѓу нас мислам дека најубо ќе биди сите претседателите и луѓето во конгресо да бидат однапред договорени и одбрани од нас

Smert
Macedonian_until_I_die
Nikola Sokolov2
DavidMkd
the don one
Miovski789
United Macedonia
DoNZuTi
igorzfr
Denis The Macedonian
POverdrive
CikoMKD
Cpekeh
Macedonian Lion
J0van
gladius_mkd
Hans Schmitt
TheGreatMacedonian
Martin_Hristov
Hendrix-Mkd
Angel Tasevski
Cecko
Aleksadnar Najdovski-Zika
DimitarMK
Aksi_mkd
drakulovski
Dusan Trajkovski
MacedonianWolf
1/X_MKD
Aleksandar Dee_Jay
DracevoTheCIty
koljo92
Martin Davitkovski
Nikolce
Kiko of Macedon
Stefan The Macedonian
Metodija Andonov Cento
Aleksandar Saveski
veton
Marjan Nikolovski
Jovance Kiprijanov
ThenUAngel
Stole_Maks
ZutiTheMacedonian
Alen_001
s1xtY40
Marjan Nikolovski
AlenMK
SaiyaS

Овие ми се во пријатели и се од македонија

и јас мислам дека уште сега треба да се договориме кој да ни биде претседател,кој каква компанија ке гради,кој ке бидат во конгресот и слично.
ако може да се отвори нова тема и таму да почнеме со подготовки за ЕМакедонија

Еве уште двајца како што видов ги немаш погоре :)
  • s1xtY40
  • Marjan Nikolovski

и јас мислам дека уште сега треба да се договориме кој да ни биде претседател,кој каква компанија ке гради,кој ке бидат во конгресот и слично.
ако може да се отвори нова тема и таму да почнеме со подготовки за ЕМакедонија

Чекајте првен да собереме повеќе членови и да кренеме левели, оти ќе нема работници ќе видите секој ќе сака своја фабрика и сл и ништо нема да се знае најпрво имате јавна група зачленете се во неа има убав текст поставувајте го на ваши блогови и сл ако имате исто така и по македонскиве форуми и остајте линк од темава колку да се собереме тука па после ќе правиме рано е сеуште.

И брат ми игра со мој ник јас за мене си го направив уште еден да имам ама на него му го дадов добар е тој оди по моите постапки 13 лвл е:):)
АленМк му е никот.

Сите од листата ти ги ставив makedonche. Ако сака некој да ме адне ник ми е SaiyaS

FALA BRAT za vremeto sto ti go odzemav so pisuvanje na nikovite, i da prodolzime so zgoelmuvanjeto na brojot na makedonski clenovi, inace spored vas koj e sega za sega favorit za pretsedatel????

Јас се префрлив во еRussia, ми прати министерот за имиграција карта, подоцна ќе ми прати wellness и храна, и таму ќе си живеам :)

Јас се префрлив во еRussia, ми прати министерот за имиграција карта, подоцна ќе ми прати wellness и храна, и таму ќе си живеам :)

Подобро да дојдеше во Романија како што кажаа таму мораш да бидеш 60 дена (ако ти прати карта министерот) , плус во Романија има секојдневно борби ќе креваш левели.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom