eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ја мислам смерт да се кандидира како најискусен

Republican's Young Party има 11 луѓе и 54 голд :nesum::nesum:

Romanian Dream Party 8 луѓе и 12 голд

Partidul Comunist eRoman 16 луѓе и 17 голд

Republican's Young Party има 11 луѓе и 54 голд :nesum::nesum:

Romanian Dream Party 8 луѓе и 12 голд

супер јас сум за да идеме на таа партија,готови е ако влеземе 100% и правиме ТО

сегашниот председател победил со само 2 гласа

супер јас сум за да идеме на таа партија,готови е ако влеземе 100% и правиме ТО

сегашниот председател победил со само 2 гласа
Значи доволно е 5 гласа да дадеме само за нашиот кандидат.

Republican's Young Party се сложувате да влеземе во оваа партија?

Добра идеја ... само можеме неакако да ги искористиме пример тие пари да ги ставиме на наши сметки ? и најдобро е да се кандидира Smert или П.Овердрајв како најискусни :)

Зашто сите? Кој кур бараме сите кога ни требаат десетина души? Можеме и две партии да земеме. Само ќе треба 2 голд за кандидатура (што после ќе си ги вратиме). А не би било лошо и да направиме една организација на која ќе ги префрлиме парите.

EDIT: ABORT MISSION! I REPEAT - ABORT MISSION! Само што го видов ова на Wiki страницата за партија.

Note: Party Gold can not be used or donated to anyone else at this time.

Добро бе не се нервирај. КОЈ КУР се нервираш. Кој сака нека оди што има тоа врска

Не се нервирам. Скроз сум опуштен. Навика ми е тоа "кој кур" кога прашувам нешто.

BTW, како што пишав веќе, планот е откажан заради најновите сознанија. Добро што проверив на време иначе ќе отидеше 2 голд за џабе.

Па може да ја завземеме партијата па кога ке може да се подели голдот ке си го земеме :D:D:D

Не се нервирам. Скроз сум опуштен. Навика ми е тоа "кој кур" кога прашувам нешто.

BTW, како што пишав веќе, планот е откажан заради најновите сознанија. Добро што проверив на време иначе ќе отидеше 2 голд за џабе.

Зошто џабе не можи да се извлечат парите од партијата?

Се кандидирав за прецедател на најголемата руска политичка партија.Али планирам да работам чесно.Не да правам ТО.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom