eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто неможам да се лечам? Во мојата зона(лондон) има Q4 болница но кога отидам во зоната до болницата не ми покажува Heal, а не сум се лечел денеска. Само пред 2 дена што се лечев еднаш.

Колку злато?Со 5 злато не верувам дека ќе купиш.

http://www.erepublik.com/en/market/country-1-industry-10-quality-0
Во Романија.А еве колку оди курсот на романските пари спрема златото.
http://www.erepublik.com/en/exchange

Малку е 5 gold за куќа со квалитет 2 но со 7 и нешто gold ќе се заврши работа но не да ја купам од market place

Зошто неможам да се лечам? Во мојата зона(лондон) има Q4 болница но кога отидам во зоната до болницата не ми покажува Heal, а не сум се лечел денеска. Само пред 2 дена што се лечев еднаш.

Треба прво да се бориш и после да идеш на лечење

АХ се заебав дента завруела у 9 по македонско време а не у 8 цц.Сеа ми треба 6 гифтови Q1.

Дали можам да окркам бан ако си направам друг acc и него му давам пари и од парите шо ги зима од работата да си праќам гифтови на овој мојов?

Абе оти вака неам работа сеа ме избркаја и одам во human resources и стегам apply и ми вика You can't apply for a job at this company anymore. Оти така???

Едит ок е најдов оти

АХ се заебав дента завруела у 9 по македонско време а не у 8 цц.Сеа ми треба 6 гифтови Q1.

Дали можам да окркам бан ако си направам друг acc и него му давам пари и од парите шо ги зима од работата да си праќам гифтови на овој мојов?

1. Не е дозволено поседување повеќе од еден акаунт.

2. Зошто имаш толку низок wellness, кога секој ден имаш шанса да се тепаш (доволно е само еднаш) и да земеш +50 wellness од болницата во Podolia? Немаш потреба од подароци, во моментов имаш 41 wellness. Утре тепај се само еднаш, лечи се, па работи и тренирај.. ќе имаш ~79 wellness на крајот на денот, па од наредниот ден продолжи по старо.

Ма денеска кренав 11-ти лвл.Не ми треба некој висок вилнес.

Јас 12 земав денес.:vozbud::vozbud:

Јас стигнав вчера до 12ка, па нема веќе потреба од брзање.. прочитај го планот што го напишав пред некоја страна, и ќе видиш дека ништо не губиш.

За ~8 саати се префрлам на ново работно место.. скок од 9 на 19 RON (~0.37 gold). За 2 месеци се надевам ќе имам доволно за отворање/купување компанија.

Јас стигнав вчера до 12ка, па нема веќе потреба од брзање.. прочитај го планот што го напишав пред некоја страна, и ќе видиш дека ништо не губиш.

За ~8 саати се префрлам на ново работно место.. скок од 9 на 19 RON (~0.37 gold). За 2 месеци се надевам ќе имам доволно за отворање/купување компанија.

Ај кажи во која компанија е ова 19 RON плата?

Јас 17 РОН земам сега.

Во моментов има неколку што нудат 19.. вчера имаше и за 20. Ѕирни во Human Resources.

Тие шо нуда по 19 рон се во west siberian region а тој моментално е под Норвешка власт така да... Јас се црнчам онаму за 15 рон

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom