eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само еднаш на ден можеш да се лечиш. Ќе идеш на регионот во кој се наоѓаш и одма до болницата ќе видиш едно дугме Heal. Ама го нема тоа ако веќе си се лечел тој ден.
A kako da pojdam do regionot jas kaj sto se naogam:)
edit Najdov:)

Кој левел треба да бидеш за да можеш да одиш во борби и во која држава има борби моментално да одам да накачам скил ?

Macedonian_until_I_die ми е никот.ако сака некој да ми прати велнес имам само 40.
Каде да видам дали фирмата е Q1 или Q2

Macedonian_until_I_die ми е никот.ако сака некој да ми прати велнес имам само 40.
Каде да видам дали фирмата е Q1 или Q2
Q2 ти е фирмата така да бегај одма на почеток си уште немој да одиш во Q2 фирма најди некоја Q1:helou:

Q2 ти е фирмата така да бегај одма на почеток си уште немој да одиш во Q2 фирма најди некоја Q1:helou:

знам сеа се вработив во нова зошто многу велнес ми зимаше

Ej,aj ve molam kazete kako se bara bolnica da se lecam,oti deneska prv pat se borev,i sea slabo so wellnes stom.
Edit: se snajdov,mi dade 30 wellnes:)

Re edit:pak ne znam kaj e,go zaginav,kzete kaj da baram bolnica:)
1 се лече во една ден.А во регионот кај што си имаш Q3 болница бегај од таму побрзо.

Јас сум во Флорида и има Q5 болница, секое лечење ми дава по 50 wellness

Дај бе кажете како да се лечам бо болница ми падна вилнесот иам 37 и дај кажете како да одам да се тепам во кој регион има војна сега ?

Ве известувам дека веќе не разменувам поклони. Прееска скурцав 16 марки на поклони, што е нешто повеќе од моја дводневна плата. Ако продужам така, никад нема да соберам пари. Моментално 1 голд се може да се купи за 41-42 марки, така да од сега штедам и не купувам ништо (освен храна, се разбира).

Дај бе кажете како да се лечам бо болница ми падна вилнесот иам 37 и дај кажете како да одам да се тепам во кој регион има војна сега ?
Дојди во Романија во регионот Подолија.Има Q5 болница.Сеа размени со некој 3 гифтови за да ти даде 3 вилнес да можиш да се тепаш.И ти треба карта.

Има ли некој што продава куќа со квалитет 2?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom