eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добра е идејава , потребен е еден состанок зашто гледам се едни исти луѓе пишиме на темата за реорганизација за војската!
http://www.erepmacedonia.com/viewtopic.php?f=3&t=96 Дајте свое мислење и кој е во можност да помогне нека донира пари во Macedonian Bank!

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !
Гледаш ли што пишуваш Macedonian Bank е на ENTER, да донираат во Macedonia Bank а не во Macedonian !

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !
Гледаш ли што пишуваш Macedonian Bank е на ENTER, да донираат во Macedonia Bank а не во Macedonian !

Извинување до Сите, донирајте во Macedonia bank, мислев дека тоа е една иста организација али не била...:pos2:

ајде... одсега сум надреден на тие со помал чин... сега сум Полковник:pos2::pos2::vozbud::vozbud:

Boyan изгледа ќе биде првиот генерал има 18.000+ штета направено, после него е Toneh со 16.000+ штета, па popeye007 15.000+ па после јас сум најверојатно со 12.000+

Boyan изгледа ќе биде првиот генерал има 18.000+ штета направено, после него е Toneh со 16.000+ штета, па popeye007 15.000+ па после јас сум најверојатно со 12.000+
ја иам 12599:pipi::pos:
иначе дај те бе линк од тоа форумот за војската кај шо прајте муабет,ми дадоа мене,али го изгубив,ми се избриша тоа пораката излеа:tapp:

Послужете се.
asdaspwp.jpg

daj kazi so cena gi najde?
I dali imaat uste za prodazba?

Мене ми ги даваше по 1.1 злато незнам колку е ама знам дека за разлика од маркетот е бајги поефтино, ќе го прашам ако има уште ќе ви пишам, ама само 10+ парчиња ако зимаш незнам колку оди, ама правиш со тие 1200+ штета сигурно

Мене ми ги даваше по 1.1 злато незнам колку е ама знам дека за разлика од маркетот е бајги поефтино, ќе го прашам ако има уште ќе ви пишам, ама само 10+ парчиња ако зимаш незнам колку оди, ама правиш со тие 1200+ штета сигурно

прашај па кажи...ја ке зеам 18...

Пишал дека е на одмор на статусот, ај ќе пробам да најдам некој друг.

да прашам, имаме ли ние Македонците државна каса??? во која ке собираме голд??? кој ја води??? нејзино име??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom