eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не знае некој зошто Ченто изел перма-бан?

Мулти изгледа ми изгледаше чудно уште на почетокот во неговата фирма имаше 1 работник кога го прашав нешто на почеток не зборуваше убаво македонски како и Ченто.
Инаку одма се наоѓаат работници веќе 8 имам во компанијава.

/ Еве го изгледа другиот акаунт, овој го прашав ем тогаш сега видов баниран е и овој акаунт.
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1432585

Како и да е отиде конгресменот!!!
И сеа останавме со 1 т.е ниеден бидејќи тој турчинот џабе и во конгрес коа не работи за наши интереси!
Тоа е можевме да земеме барем 4 конгресмени останавме без ниеден!
Ај за наредниве избори се надевам дека ќе има подобра организација!

Како и да е отиде конгресменот!!!
И сеа останавме со 1 т.е ниеден бидејќи тој турчинот џабе и во конгрес коа не работи за наши интереси!
Тоа е можевме да земеме барем 4 конгресмени останавме без ниеден!
Ај за наредниве избори се надевам дека ќе има подобра организација!

И што толку ако имавме конгресмени, пак ништо не можеме.
Треба да се избориме за Македонија макар и да бидеме отпочеток слаби, ќе има многу повеќе играчи така и за брзо време ќе напреднеме, србите почнаа со 150 играчи а видете сега колку се.
Исто така учествувајте на форумов барем малку барем во темата за додавање нови држави.

Дај некој нека го пријави овој Paulos Melas не навредува манкидонианс.....
или каде се пријавува да го пријавим.
еве каде навредува http://www.erepublik.com/en/forum/topic/99833/next-country-to-join-erepublik/86

Истотака и јас го пријавив за секој случај!
И немојте да враќате и да наседнувате на вакви провокации , туку само пријавувајте ги кај админите!
Инаку Иан ник на еРеп?

Прашање едно, што добивам кога се тепам? И фатив 7ми левел, да се селам некаде? Во Хрватска сум инаку.

Прашање едно, што добивам кога се тепам? И фатив 7ми левел, да се селам некаде? Во Хрватска сум инаку.

кога се тепаш,добиваш експириенс,а со тоа побрзо фаќаш левели...ако имаш болница се лечиш,си го дигаш велнесот...исто со тепање накачуваш и ранк во војската т.е. чин...

ке прајме промет у продавница??кој има оружје???

ke me podrzite li za kongresmen i precedatel na partijata Dream Theater Freaks Party vo indonezija ke mi trebaat otprilika 50 glasa
p.s fativ 13 level

ke me podrzite li za kongresmen i precedatel na partijata Dream Theater Freaks Party vo indonezija ke mi trebaat otprilika 50 glasa
p.s fativ 13 level
Чекај сите ке се договориме во која држава ке одиме за конгрес.
некаде се потребни и по 2 гласа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom