eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ej ja sum u indonezija za kogo treba da glasam

За сите Македонци кои остануваат во Индонезија за време на преседателскиве избори нека гласаат за NicoSianipar , кандидат од најголемата индонезијска партија!
Веќе се контактирав со него и ми рече дека секоја помош е добредојдена и дека индонезија ги подржува напорите за создавање на Македонија!
Иначе ситуацијата е слична како и во Турција , NicoSianipar и подржан дури од 8 партии и скоро е јасно дека тој ќе победи!
http://www.erepublik.com/en/article/-vote-for-nicosianipar-847830/1/20

Значи... Читај.

И во америка се денес изборите - ми ветија Конгрес мембер ако победи!:pipi:

гласав за NicoSianipar

изгледа дека тој победи тој има скоро 700 гласа а вториот околу 200 гласа

Друже ник на еРеп?

Незнам ник али тој е тој што му се смееше цела еХрватска со неговите вести на лош Хрватски и кога се кандидираше за партиски претседател.

гласав за NicoSianipar

изгледа дека тој победи тој има скоро 700 гласа а вториот околу 200 гласа
Се знаеѓе дека уште пред да почнат изборите дека тој ќе победи, затоа го контактирав и му кажав дека има подршка од македонците во Индонезија!
Не би било лошо да го имаме на наша страна!

денеска фатив 6 левл и за прв пат се борев во војна :duel:

Јас конечно се вратив компјутеров ми беше нешто расипан и гледам компанијата немала ресурси и нема вработени, ама ќе има пак во наредните денови ставив добри понуди за работа за разлика од турските.

Левел 16 денеска фатив и како награда + 5 голд :)

Да не знае некој зошто Ченто изел перма-бан?

Добро бе луѓе, не се лакомете со по 300 акаунти. Ем ќе видат дека скоро сите македонци сме со по 2-3 акаунти, ем ќе банираат и ќе губиме акаунти.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom