eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гласајте за Wolf Leader му требаат само уште 2-3 гласа

Еве што ми одговорија админите за проблемот што не сум кандидат за конгрес

Hello ,

Thank you for your report!
We appreciate your help and will check this issue.

Regards,
The eRepublik Team

Hello ,

Regards,
The eRepublik Team

Тоа е автоматски чека ќе ти одговорат:helou:

Hello ,

Regards,
The eRepublik Team
Хахахах уште еден поебан :pos2::smir: Така им одговараат на сите и на крај или пошто ги мрзи или што се они малку а многу проблеми или нема да ти одговорат или ќе ти кажат после дека не нашле проблем.Така е секогаш

Хахахах уште еден поебан :pos2::smir: Така им одговараат на сите и на крај или пошто ги мрзи или што се они малку а многу проблеми или нема да ти одговорат или ќе ти кажат после дека не нашле проблем.Така е секогаш

Па што можат да направат во врска со овој проблем?
Веќе речиси завршија изборите,неможат да ме додадат како кандидат:toe:

Па што можат да направат во врска со овој проблем?
Веќе речиси завршија изборите,неможат да ме додадат како кандидат:toe:

Абе неможат ништо,али тогаш ти џабе си се мучел да им пишуваш.Иначе ова ти го кажувам од искуство.Незнам зашто,дали ги мрзи или се малку,а имаат многу поплаки ама на ммноогу луѓе им имаат направено ко што ти опишав.

Мене ни толку не ми одговорија буљаши

Ја убаво лав муабет си напраив:vozbud::toe:
Фино културно ми рече и фала

п.с. Некоја Андреа беше:smir:

wtf еј турција шо економоја има скоро 200 e eдна карта за патување. Планирам да се иселам, и оружјето и храната им се прескапи, во индонзеија беше најефтино.

wtf еј турција шо економоја има скоро 200 e eдна карта за патување. Планирам да се иселам, и оружјето и храната им се прескапи, во индонзеија беше најефтино.

Тоа со картите често се случува во Турција тоа е поради изборите

Оружјето е ефтино незнам што помалку сакаш од 17~ турски пари, храната 2.5 турски пари исто ефтино, картата е единствено качена поради изборите денеска па да мора да купат тие што сакаат да земат нешто повеќе затоа постојат луѓе од други држави ќе им дадеш пари ќе ти купат и не се преселуваш ти цело време.
Единствено платите се мали секаде во Турција економијата се намали по зимањето на Централна Грција ама би требало да биде во нормалата за некој месец, пример сега со ленд скил плата неможам да си најдам над 20 турски пари ..

Aj баш ќе видам, шо знам сепак Индонезија повеќе ми се допаѓаше вака за аргатски живот, а за компанија таму е срање.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom