eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Конечно сум во турција, се борев еднаш, и сеа сум на 80 велнес...(стабилно :icon_cool) Се вработив во Tescilli Bugday...фала на сите што помогнаа :)

Сакам да купам нешто леб.Дај продавај нешто те нема.
За денеска све продадов! Ако сакаш можеме да се договориме за утре! Веќе ми порачаа 10 леба за Романија !
Пиши на ПП !

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1375273

ја купив 9 леба:)
Фала мн друже:smir:

За денеска све продадов!

Затоа ли неможев да најдам македонска векна леб на пазарчето. Ај за утре чувај 5 векни за мене. Пиши ме Voislav Zdravkovski. Во Турција живеам па спреми 5 поеќе отколку што планираш.

Затоа ли неможев да најдам македонска векна леб на пазарчето. Ај за утре чувај 5 векни за мене. Пиши ме Voislav Zdravkovski. Во Турција живеам па спреми 5 поеќе отколку што планираш.

Брат пополенка со тај леб ке го прејадеш citizenot ке му се издуа стомак:pos2::pos2::pos2:

Брат пополенка со тај леб ке го прејадеш citizenot ке му се издуа стомак:pos2::pos2::pos2:

Не си ме видел во живо. Сакам реално да си го чувам еГраѓанинот. :pos: Плус македонска работа да не се случи па да си чекаме да купуваме производи кога фирмата ке пропадне. Вака боље наеднаш се да изнакупиме набрзина за да се собере повеќе профит.

партијата достигна 50 членови.
колку има најголемата партија во Турција?

Dear citizens,

eRepublik Team is preparing to launch a new set of features, by the end of this day. Cool features, you are going to love them !

For this to happen, eRepublik servers will be inaccessible starting 21:30 (eRepublik Time) for about two hours.

We don`t want to spoil the surprise for you, so further information will be available in an Insider article tomorrow.

Regards,

The eRepublik Team.

2 часа нема да работи ерепублик,спремаат нешто ново но не кажуваат што

Dear citizens,

eRepublik Team is preparing to launch a new set of features, by the end of this day. Cool features, you are going to love them !

For this to happen, eRepublik servers will be inaccessible starting 21:30 (eRepublik Time) for about two hours.

We don`t want to spoil the surprise for you, so further information will be available in an Insider article tomorrow.

Regards,

The eRepublik Team.

дајбоже да е холидеј моуд...или нешо така...

Dear citizens,

Regards,

The eRepublik Team.

Ние ќе спиеме тоа време :baeh::baeh:

Јас нема да присуствувам али ако може некако преку ПП да ме информирате што најважно се решило на состанокот зашто ме интересира каде се мислите за во иднина.

ке ти пишам јас што сме зборувале

Јас уште чекам одобрување од администраторот :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom