А
Ајсшутер
Гостин
Ке ги дадеш ли на мене?
сеа ке ти пратам пари
Ги потрошив касно кажувате

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ке ги дадеш ли на мене?
сеа ке ти пратам пари
Ги потрошив касно кажуватеако сакаш можам во моментов да ти дадам 5 оружја за 0.8 злато кажи ..
на кој акаунт да ти ги пратам парите,на фирмата или твојот?
Види ПП има уште неколку нови, и прати ги на компанијата парите.
Can any1 send a moving ticket for Turkey or Java so I can get out of this shit hole?? America sucks...
You cannot move in this country because it is involved in a war with your country.Пратена карта дојди во Турција регион Eastern Anatolia Region, исто така пратено и еден гифт оти треба да имаш 40+ за да можеш да леташ и кога ќе дојдеш тука бори се еднаш и после излечи се и ќе имаш 90+ сила.
You cannot move in this country because it is involved in a war with your country.
LOL!
фала за картата...кај да видам кога завршува војнава?
Нигден.Оди во Кина прво па после оди во Турција.You cannot move in this country because it is involved in a war with your country.
LOL!
Потребни работници со Ману скил во Турција!!!Кој е заинтересиран нека ме контактира!!! Инаку мојата фирма е Македонска храна прилично нова, но морам да признаам добро ми тргна денеска остварив доста добар профит! Камо секој ден да биде ваков!!! Инаку потребни ми се повеќе работници бидејќи лебот се троши како алва денеска продадов околу 50 леба!!!
Сакам да купам нешто леб.Дај продавај нешто те нема.Потребни работници со Ману скил во Турција!!!Кој е заинтересиран нека ме контактира!!! Инаку мојата фирма е Македонска храна прилично нова, но морам да признаам добро ми тргна денеска остварив доста добар профит! Камо секој ден да биде ваков!!! Инаку потребни ми се повеќе работници бидејќи лебот се троши како алва денеска продадов околу 50 леба!!!
You cannot move in this country because it is involved in a war with your country.
LOL!