eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Пратено ти е оружје, кој сака друг нека кажува сега моментално нема ама има 3-4 кои денеска сеуште немаат работено.

Качив чин Captain,за 2 дена направив 500 штета.неколку пати се борев во q3 оружје а онака со q1:)

Can any1 send a moving ticket for Turkey or Java so I can get out of this shit hole?? America sucks...

Can any1 send a moving ticket for Turkey or Java so I can get out of this shit hole?? America sucks...

Пратена карта дојди во Турција регион Eastern Anatolia Region, исто така пратено и еден гифт оти треба да имаш 40+ за да можеш да леташ и кога ќе дојдеш тука бори се еднаш и после излечи се и ќе имаш 90+ сила.

Пратена карта дојди во Турција регион Eastern Anatolia Region, исто така пратено и еден гифт оти треба да имаш 40+ за да можеш да леташ и кога ќе дојдеш тука бори се еднаш и после излечи се и ќе имаш 90+ сила.
You cannot move in this country because it is involved in a war with your country.
LOL! :lut:

фала за картата...кај да видам кога завршува војнава?

You cannot move in this country because it is involved in a war with your country.

Пратено уште една .. првен пресели се во Унгарија па после во Турција дојди ..

Потребни работници со Ману скил во Турција!!!Кој е заинтересиран нека ме контактира!!! Инаку мојата фирма е Македонска храна прилично нова, но морам да признаам добро ми тргна денеска остварив доста добар профит! Камо секој ден да биде ваков!!! Инаку потребни ми се повеќе работници бидејќи лебот се троши како алва денеска продадов околу 50 леба!!!

Потребни работници со Ману скил во Турција!!!Кој е заинтересиран нека ме контактира!!! Инаку мојата фирма е Македонска храна прилично нова, но морам да признаам добро ми тргна денеска остварив доста добар профит! Камо секој ден да биде ваков!!! Инаку потребни ми се повеќе работници бидејќи лебот се троши како алва денеска продадов околу 50 леба!!!

ја купив 9 леба:)

Сакам да купам нешто леб.Дај продавај нешто те нема.

Ако не оди прво во Идонезија (Јава), па таму тепај се и лечи се па после некој ке ти прати карта да дојдеш во Турција

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom