eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Фатив 15-ти лвл 5 голд за стрентот и верувам дека ќе фатам уште 5 затоа што направив 31 дмг а овие русите мислам плаќаа за тоа.

Sto velite site da se preselime vo Indonezija , posto gleam poveketo sme za da odime na stranata na PEACE pa da pocneme poleka da stvarame prijatelite tamu, a vaka stvarame samo neprijateli ?

Јас сум 14 лвл уште малку 15 , дмг ми е 11-13. Мислам дека е малку за овој лвл. Што да правам :? :salut:

Јас сум 14 лвл уште малку 15 , дмг ми е 11-13. Мислам дека е малку за овој лвл. Што да правам :? :salut:

Ништо да си се тепаш нема врска колку дмг правиш со тек на време ке тренираш и ке ти се зголеми Strength-о и ке правиш повеќе дмг .

Вчера фатив 15 левел а утре ке добиам хард воркинг медал :)

Your friend Predrag Lazarevski that you invited reached level 6 and for that you have received 5 Gold.
13 hours ago

Your friend Predrag Lazarevski that you invited reached level 6 and for that you have received 5 Gold.
one hour ago

lele koj dobar bug :)))))))) ako moze uste ednas neka mi prati gold :) heheheh

Sto velite site da se preselime vo Indonezija , posto gleam poveketo sme za da odime na stranata na PEACE pa da pocneme poleka da stvarame prijatelite tamu, a vaka stvarame samo neprijateli ?

И јас мислам да направиме така да се преселиме во Индонезија и да ствараме пријатели во Peace.

Ние што бевме у турцуја, полека полека се преселуваме у индонезија, зашто има војни таму....али ја глуп се заебав, наместо у Јава кај што има Q5 болница отидов у Истерн кејп.....:tapp: сеа ќе чекам да можам да се откажам од работа, па пак ќе се преселувам...:toe:

Ние што бевме у турцуја, полека полека се преселуваме у индонезија, зашто има војни таму....али ја глуп се заебав, наместо у Јава кај што има Q5 болница отидов у Истерн кејп.....:tapp: сеа ќе чекам да можам да се откажам од работа, па пак ќе се преселувам...:toe:

па кажи му на газдата да те отпушти

И јас мислам да направиме така да се преселиме во Индонезија и да ствараме пријатели во Peace.
Па сега да се преселуваме во Индонезија или не ?
Кажувајте побргу додека немам работа најдено ;)

Дечки, јас само што стигнав до левел 5.
Дајте карта за Индонезија да кршам кичми малку и јас :)
Во јужна Србија многу досадно.
Јузер, ист ко на форумов.

If there are Macedonians in eTurkey,leave from eTurkey.

eTurkeys' new government is the worst.We are leaving from country :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom