eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
The Hospital is available only if all these conditions apply:

You did not already go to the hospital that day.

Еве видов , само еднаш , фала.

Да ве известам дека сега и Србија има Q5 болница, во регионот Шумадија. Така да, ако има често војни со Хрватите можеме да одиме и таму да се бориме.

Да ве известам дека сега и Србија има Q5 болница, во регионот Шумадија. Така да, ако има често војни со Хрватите можеме да одиме и таму да се бориме.

А зошто да се бориме за Србија кога нема ништо да ни помогнат.
Нели гледаш тролува Шакал цело време за некакви си организации кои се основани за српски интереси.

А зошто да се бориме за Србија кога нема ништо да ни помогнат.
Нели гледаш тролува Шакал цело време за некакви си организации кои се основани за српски интереси.

А Романците ќе ни помогнат? Поготово сега кога се сојузници со Грците...

Исто ти се фаќа и овие први ќе бидат што ќе не нападнат.

Абе веќе имаме контакти со Турците и Бугарите (кои се членки на PEACE, како и Србија). Исто така и со Русите имаме контакти, а и тие се во војна со Романија. За Бугарите не знам, ама Турците и Русите ни ветија поддршка. А тој Турчинот ни рече да не се бориме за Atlantis.

Дај и така како Македонци сме имуни на сите болести па да го нападнеме Мексико кога веќе сите бегаат од таму....

Него исто ни е сеа за сеа или Србија или Романија. Најдобро е да се префрлиме во Турција во делот на Егејска Македонија (заради убавина на моментот или нема везе каде) и Турција како неутрална и најголем непријател на Грција ке ни помогне во иднина како самостојна држава.

мислам дека сојузот со Романија ке отпадне како опција затоа што Грците се заедно со нив.
Мислам дека треба да ја искористиме подршката од Русија и Турција како што кажа Смерт.
мислам дека и Хрватите ке ни помогнат.
бтв-Хрватска во кој сојуз е?

мислам дека сојузот со Романија ке отпадне како опција затоа што Грците се заедно со нив.
Мислам дека треба да ја искористиме подршката од Русија и Турција како што кажа Смерт.
мислам дека и Хрватите ке ни помогнат.
бтв-Хрватска во кој сојуз е?

Хрватите мислам дека се во Атлантис не сум сигурен.

Active Members
Canada
Croatia
Finland
Norway
Poland
Romania
Spain
Sweden
UK
USA
Passive Members
Greece
Israel
Germany
Former Member
Argentina

Него исто ни е сеа за сеа или Србија или Романија. Најдобро е да се префрлиме во Турција во делот на Егејска Македонија (заради убавина на моментот или нема везе каде) и Турција како неутрална и најголем непријател на Грција ке ни помогне во иднина како самостојна држава.

Па не е баш неутрална Турција. Иако не е активна членка на PEACE, сепак е против Atlantis. Проблемот е што нема војни таму секој ден, па мораме да седиме во Романија за да фаќаме exp и ранк. Доколку постои некоја држава од PEACE што има Q5 болница, секојдневни војни и пристојна плата, со задоволство би се преселил таму.

Индонезија регион ( јава ) Ја таму сум :)

Брзо ми треба совет.
Дали да земам 1Q кука за 3 голд?

Брзо ми треба совет.

Не зимај куќа не ти е потребна само вилнес ти качува а имаш добра болница во Индонезија така да не ти е потребно, чувај го златото ќе отвориш фирма понатаму или ќе ти се најдат за нешто друго.

jas se preseliv od Turcija vo Romanija...inace sum 12 level...wellnes 94.99

Брзо ми треба совет.

Да и јас сум во јава има војни секој ден, е сега малку помала е платата ама и пазарот е поефтин не е лошо за живот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom