Erepublik - помогнете на еМакедонија

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој шо може да ми среди да зеам македонско државјанство? Демек бев на печалба али само у минус отидов па си дојдов назад.

Ќе ве замолам за мала помош, денеска беше хакнат мојот акаунт thedragon http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1570320 , (нека не ве буни аватарот сум на ПТО мисија) Затоа ќе ве замолам да испратите тикет до админите дека ми е хакнат акаунтот и да средат нешто.
Еве пример што да пратите :

Dear Administrator
My friend now was call me and tell me that his account is hacked!
His account is http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1570320 Username: thedragon
(hacked was him e-mail,facebook,erepublik account...)
What can we make to do to give back him account?
i hope that you can help to bring back this account

Ми треба совет...

Дали може да ме банираат ако ставам понуда на пример: 10 мкд за 10 голд и од мулти да си ги купам тие 10 мкд :)

Ооо зајче и ти ерепублик ? :D
--- надополнето: Nov 16, 2011 6:51 PM ---
Ми треба совет...

Дали може да ме банираат ако ставам понуда на пример: 10 мкд за 10 голд и од мулти да си ги купам тие 10 мкд :)

имам јас вака правено , ме немаат банувано али престанав....

Ми требаше за мисијата па направив мулти. Па сега не знам дали да го искористам и златото :)

Ми требаше за мисијата па направив мулти. Па сега не знам дали да го искористам и златото :)
Ако сакаш да јадеш бан - sure why not. Имаш среќа сеуште не си јадел бан.

Ако сакаш да јадеш бан - sure why not. Имаш среќа сеуште не си јадел бан.
Не ме свати... Од друга ип ми е нема зошто да јадам бан :) Го направив кај еден другар колку за мисијата нема зошто тука да ме банира. Само за голгот ми е страв дали да го купам како што мислам или не...

Не ме свати... Од друга ип ми е нема зошто да јадам бан :) Го направив кај еден другар колку за мисијата нема зошто тука да ме банира. Само за голгот ми е страв дали да го купам како што мислам или не...
Епа чим е друго ајпи - немој. :D
Сериозно, ако ти се ризикува да префрлаш голд - ок (или да го шитнеш на маркет шо исто бара лвл 15 и афтоматски raises suspicion помеѓу админите)
И да, можат да те банираат ако сакаат, остај ти шо пишале у правилата таму. Мене ме банираа зашо кај мене логирав туѓо мулти за да префрлам пари на трет чоек (посредник изигравав, замисли да беше IP-то на играчница, сите ќе јадевме бан)

Е па не ризикувам.. Ако сакаат ке им го префрлам на МТО единицата гледам собираат за тенкари :)

Во тој случај постои ризик за мојот акаунт?

Е па не ризикувам.. Ако сакаат ке им го префрлам на МТО единицата гледам собираат за тенкари :)

Во тој случај постои ризик за мојот акаунт?
Тогаш не, друг компјутер, друго ајпи, друга цел и намена на златото - би требало да си сејф :)
Него и ја на почеток имав многу мултија (сите ми ги банираа, осим главниот) али еве веќе 6 месеци поминаа и сеа не се осудувам да си играм пошо не ми се одкажува втор пат од играва. (првиот пат беше у 2009та)

И јас не сакам да ме банираат, играм веќе 4-5 месеци. За неколку злато не ми се ризикува :)

И јас не сакам да ме банираат, играм веќе 4-5 месеци. За неколку злато не ми се ризикува :)
Епа ондак не си играј играчки.
И имај навика да ги цитираш луѓето со кои збориш за да им стига нотификација (90% од активните форумџии ја имаат уклучено опцијава) дека си им пишал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom