МожеМи треба совет...
Дали може да ме банираат ако ставам понуда на пример: 10 мкд за 10 голд и од мулти да си ги купам тие 10 мкд
Ооо зајче и ти ерепублик ?Може
имам јас вака правено , ме немаат банувано али престанав....Ми треба совет...
Дали може да ме банираат ако ставам понуда на пример: 10 мкд за 10 голд и од мулти да си ги купам тие 10 мкд
Онака рекреативно ми дадоа account и сега играмОоо зајче и ти ерепублик ?
Ако сакаш да јадеш бан - sure why not. Имаш среќа сеуште не си јадел бан.Ми требаше за мисијата па направив мулти. Па сега не знам дали да го искористам и златото
Не ме свати... Од друга ип ми е нема зошто да јадам бан Го направив кај еден другар колку за мисијата нема зошто тука да ме банира. Само за голгот ми е страв дали да го купам како што мислам или не...Ако сакаш да јадеш бан - sure why not. Имаш среќа сеуште не си јадел бан.
Епа чим е друго ајпи - немој.Не ме свати... Од друга ип ми е нема зошто да јадам бан Го направив кај еден другар колку за мисијата нема зошто тука да ме банира. Само за голгот ми е страв дали да го купам како што мислам или не...
Тогаш не, друг компјутер, друго ајпи, друга цел и намена на златото - би требало да си сејфЕ па не ризикувам.. Ако сакаат ке им го префрлам на МТО единицата гледам собираат за тенкари
Во тој случај постои ризик за мојот акаунт?
Епа ондак не си играј играчки.И јас не сакам да ме банираат, играм веќе 4-5 месеци. За неколку злато не ми се ризикува