М
Мартин`
Гостин
Ако некој му треба/купува јак/и акаунт/и нека пише ПП ќе најдеме нешто.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Купуам тенкови поефтини од оние на маркет![]()
Аааааа, FREEEEEEEEEEEDOM нека му ја мисли Аминта од денес.... колку само е полесно кога не те масираат египјаните и швајцарците на секои 5 мин хухух
Ако некој му треба/купува јак/и акаунт/и нека пише ПП ќе најдеме нешто.
Знае некој како се менува е-маил на акаунт?
не сака така.http://www.erepublik.com/en/citizen/edit/profile
Влези во твојот профил,погоре десно има Едит профиле![]()
не сака така.
епа така ама у огромни размери по 100+ вработени од фирма = 100*35=3500 = 7 злато на денај некој нека ми објасни како прават пари тие што имаат q5 фабрики?
еве пример за тенкови фабриката,еден работник произведува 14 тенкови, 14*31,5(моментална цена на тенк) = 440мкд! е сеа, за еден текн треба 700 материјали, да имаш двајца вработени во q5 рудник за материјали за оружје (еден работник вади 350материјали),тоа ти се вкупно тројца вработени што спрема моменталната плата коштаат 3 * 135 = 405мкд
440-405=35мкд :O ?
На акаунт направен преку фејзбук, нема лозинка...Пишуваш лозинка во полето подоле (таа што ти е моментално) и новиот мејл што сакаш да ти биде ?
После тоа кликаш да ти сејфува ..
Еве ти пример од моменталната ситуација...ај некој нека ми објасни како прават пари тие што имаат q5 фабрики?
еве пример за тенкови фабриката,еден работник произведува 14 тенкови, 14*31,5(моментална цена на тенк) = 440мкд! е сеа, за еден текн треба 700 материјали, да имаш двајца вработени во q5 рудник за материјали за оружје (еден работник вади 350материјали),тоа ти се вкупно тројца вработени што спрема моменталната плата коштаат 3 * 135 = 405мкд
440-405=35мкд :O ?
Еве ти пример од моменталната ситуација...
1 работник произведува 14 тенкови и потребни му се 700WRM.
700*0,44=308
моменталната цена на тенковите е 33,3 и кога ќе одземеш данок излегува 31,71.
14*31,71=443,94
443,94-308=135,94 максимална плата која може да му ја даваш на работникот...
моменталната плата е 150,02мкд...
така да ни од ку5 тенкара немаш ќар![]()