statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.616
Се пријавува првиот гагатор како мршојадец на труло тело да бара било какви ресорси кои нема да му потребаат на покојниот.Џабе,не ми се игра веќе ми здосади.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се пријавува првиот гагатор како мршојадец на труло тело да бара било какви ресорси кои нема да му потребаат на покојниот.Џабе,не ми се игра веќе ми здосади.![]()
MEGA intervju so 15 pretsedateli!!!
>>> http://www.erepublik.com/en/article/-mk-eng-15-mega-interview-with-15-presidents-1810577/1/20
Одма после Исак се пријавувам како вторЏабе,не ми се игра веќе ми здосади.![]()
и шо бидна?
Денес добив Permanent suspension на eRep , демек заради користење на multiple accounts . Им пратив и жалба во која им објаснив зошто така помислиле , но за жал ми ја одбија со ова образложение Appeal resolution:
Hello,
Your appeal has been registered and your case has been reanalyzed by the appeal committee.
The initial decision has remained unchanged.
Regards,
The eRepublik team
m0untaind3w
Ме интересира дали има и некое друго чаре да си го вратам профилот или толку беше од мене на играта? Ја играм еRep од крајот на октомври лани и ми е многу глупо вака да завршам.
Иначе да појаснам зошто помислија дека користам multiple accounts . Вчера од мојот компјутер во рок од околу 1 час се логиравме на eRep тројца кои имаме профил таму и тоа јас , брат ми и еден мој пријател и се беше во ред . Денес кога сакав да влезам на играта ми излезе порака дека имам трајна суспензија заради користење на повеќе сметки и како што напишав и погоре жалбата која им ја пратив таму не ми беше прифатена . Ако некој имал сличен проблем нека кажи како да го решам .
Не си требало да ги уклучуваш од исти ПЦ и да праќаш.Ја имам искуство во ова и нема шанси да ти го вратат.Требаше да им ја објасниш ситуацијата како што и си напраил и плус да им кажеш дека си купувал и gold со твои РЛ пари,па така реално , многу веројатно дека ќе ти го врнаа.
Почни или купи некој акаунт![]()
Абе им објаснив како беше работата ама не ми ја прифатија жалбата , додуша не им пишав дека сум купувал злато со вистински пари , не ми текна таков филм да им направам.
Мора да правиш и таков филм.Ја оти не напраив ми го затворија засекогаш.А да кажев ќе го врнаа одма.Испробано од еден мој компањер од Ереп.![]()