Erepublik - помогнете на еМакедонија

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Играм околу 2 месеца а се уште незнам за што служи куќата може ли некој да ми објасни..

Играм околу 2 месеца а се уште незнам за што служи куќата може ли некој да ми објасни..

Ти надоместува здравје зависно од квалитетот - секој ден од сабаје (за време на ресетот)

а од тие 300 со ги имам на ден за трошене одзима ли ?

Не одзима.
Иначе не купувај куќи, ќе ги снема фирмите за куќи за недела дена.
Нови модули ќе има.

Фиирмите ќе ги снема куќите ќе останат.Односно како и за картите,така и за куќите производството престанува само,не дека ќе ги снема.

Фиирмите ќе ги снема куќите ќе останат.Односно како и за картите,така и за куќите производството престанува само,не дека ќе ги снема.
Иии куќите и картите кој ќе ги купува?
Никој, пошо ќе се скапи. (осим админите, thus корисниците/продавачите ќе им ги кренат цените за админите виделе/невиделе ќе мораат да ги купат за да ги одстранат од играта).

Никој, пошо ќе се скапи. (осим админите, thus корисниците/продавачите ќе им ги кренат цените за админите виделе/невиделе ќе мораат да ги купат за да ги одстранат од играта).

Така де,затоа ако размислуваш паметно ќе напраиш голем ќар за некои 2-3 месеци :)

па ќе идат ко алва...
рачунај дека место со карта за да патуваш за ку1 ќе треба да плати 20, за ку2 40 и така за 20 повеќе за секое...
Затоа си напраив ја залиха 250 карти и ја шитнав фирмата! :smir:

Ај ај убаво е :p имам во мене 2 куќи 50/50 па нека трепка xD

конечно 1 000 + Strength :je:

успат..имам q1 компанија за оружје и q1 железара..гледам админиве повторно пуштиле попуст..да ја унапредам ли компанијава во q2(за оружје таа)...Али ме мачи тоа шо знам имаче некакви измени во врска со што материјали се потребни..па мислам дека со q1 железара нема да навасам..де совет?

конечно 1 000 + Strength :je:

успат..имам q1 компанија за оружје и q1 железара..гледам админиве повторно пуштиле попуст..да ја унапредам ли компанијава во q2(за оружје таа)...Али ме мачи тоа шо знам имаче некакви измени во врска со што материјали се потребни..па мислам дека со q1 железара нема да навасам..де совет?
немој
и ја се затрчав (тоа им е фората) али ми текна дека за к2 ќе ми требаат 2 различни фирми за ресорси за еден леб.
тоа е барем мојот совет, а не значи дека сум во право :)

Толку од попустот xD на грешка им беше хаха

тек сега ми е интересно да гледам како некои (странски) фаци питачат за голд за да тенкале... а имаат послаб удар од мене xD

Толку од попустот xD на грешка им беше хаха

тек сега ми е интересно да гледам како некои (странски) фаци питачат за голд за да тенкале... а имаат послаб удар од мене xD
Не ми е јасно шо фураат тој декстер цел голд да го јаде.

Тој декстер убаво ја цеди картичката на неговите.
Игра "само" 2 години помалце од мене, а сме ист левел и има поголем ранк од мене :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom