- Член од
- 21 јули 2009
- Мислења
- 876
- Поени од реакции
- 462
пратено е...
заврши па враќај!
пратено е...
Ти надоместува здравје зависно од квалитетот - секој ден од сабаје (за време на ресетот)Играм околу 2 месеца а се уште незнам за што служи куќата може ли некој да ми објасни..
Не одзима.а од тие 300 со ги имам на ден за трошене одзима ли ?
Фиирмите ќе ги снема куќите ќе останат.Односно како и за картите,така и за куќите производството престанува само,не дека ќе ги снема.Не одзима.
Иначе не купувај куќи, ќе ги снема фирмите за куќи за недела дена.
Нови модули ќе има.
Иии куќите и картите кој ќе ги купува?Фиирмите ќе ги снема куќите ќе останат.Односно како и за картите,така и за куќите производството престанува само,не дека ќе ги снема.
Така де,затоа ако размислуваш паметно ќе напраиш голем ќар за некои 2-3 месециИии куќите и картите кој ќе ги купува?
Никој, пошо ќе се скапи. (осим админите, thus корисниците/продавачите ќе им ги кренат цените за админите виделе/невиделе ќе мораат да ги купат за да ги одстранат од играта).
па ќе идат ко алва...Иии куќите и картите кој ќе ги купува?
Никој, пошо ќе се скапи. (осим админите, thus корисниците/продавачите ќе им ги кренат цените за админите виделе/невиделе ќе мораат да ги купат за да ги одстранат од играта).
немојконечно 1 000 + Strength :je:
успат..имам q1 компанија за оружје и q1 железара..гледам админиве повторно пуштиле попуст..да ја унапредам ли компанијава во q2(за оружје таа)...Али ме мачи тоа шо знам имаче некакви измени во врска со што материјали се потребни..па мислам дека со q1 железара нема да навасам..де совет?
Не ми е јасно шо фураат тој декстер цел голд да го јаде.Толку од попустот xD на грешка им беше хаха
тек сега ми е интересно да гледам како некои (странски) фаци питачат за голд за да тенкале... а имаат послаб удар од мене xD