ЕП 2016 - Група Ф (Португалија, Исланд, Австрија, Унгарија)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе ја заврши групата на 1-та позиција?

• Португалија

Гласови: 12 33,3%
  • Исланд

Гласови: 5 13,9%
  • Австрија

Гласови: 15 41,7%
  • Унгарија

Гласови: 4 11,1%

• Вкупно гласачи
    36
  • Гласањето е завршено на .
Ова стварно резил. Се потепа за дресот. :tapp:
Не го разбра. Ригил прочитал по медиумиве дека Роналдо го одбил играчов на Исланд, а уствари овој му покажа дека у тунелот ќе ги сменат дресовите.
Прво му измислија изјава, сега дека го “понижил“ играчот со тоа што го “избркал“ за да не му досаѓа. Некој си има тежок проблем у главата што гледа на било кој начин да го оцрни Роналдо. Тешки дебили.

Не го разбра. Ригил прочитал по медиумиве дека Роналдо го одбил играчов на Исланд, а уствари овој му покажа дека у тунелот ќе ги сменат дресовите.
Прво му измислија изјава, сега дека го “понижил“ играчот со тоа што го “избркал“ за да не му досаѓа. Некој си има тежок проблем у главата што гледа на било кој начин да го оцрни Роналдо. Тешки дебили.
Ама воопшто не го ни сфатив така ниту пак коментирав за реакцијата на Роналдо (ти изгледа не ме разбра лол). Мислев резил е Исланѓанецов што се потепа за дрес да праша. Само што свирна судијата и овој (капитен што им е) ниту да прослави ни ништо одма за Роналдо се затрча за дресот да го праша...

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Ама воопшто не го ни сфатив така ниту пак коментирав за реакцијата на Роналдо (ти изгледа не ме разбра лол). Мислев резил е Исланѓанецов што се потепа за дрес да праша. Само што свирна судијата и овој (капитен што им е) ниту да прослави ни ништо одма за Роналдо се затрча за дресот да го праша...

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Абе ја тебе те разбрав и тоа си е океј. Ама ти не си го разбрал Ригил, пошто единствена цел со постот му беше ист ко на медиумиве, у стилот: “Препотентниот Роналдо одби смена на дресовите и го избрка капитенот на Исланд“.
Дебилизам до бескрај.

Добро си напиша Бибо , кај оди овој кај нарцисов самобендисан ѓупак да бара дрес.

Не пoкaжa нaкaј тунелoт, пoкaжa нaкaј Сигурдсoн. Рoнaлдo oд негo сaкaл дрес.

Гунарсон за ситуацијата со Роналдо. Кретените од медиуми измислија триста чуда за Роналдо, посебно на ова ЕП. Не знам кој им е проблемов.

“He said 'inside' [the tunnel], there was no problem," explained Gunnarsson. "He wasn't asking who I was. He's not like that as a person, even though I don't know him. I asked him for his shirt and he said 'inside'. The rumours are not true."

Ова досега е најизрамнат дуел на првентствово, ако е од понизок ранг, али се пријатно изненадување со фудбалов што го играат моментално, постојано и едната и другата репрезентација напаѓаат, креираат добри шанси и според мене и двете заслужуваат да одат понатаму во нокаут фазата.

Гунарсон за ситуацијата со Роналдо. Кретените од медиуми измислија триста чуда за Роналдо, посебно на ова ЕП. Не знам кој им е проблемов.

“He said 'inside' [the tunnel], there was no problem," explained Gunnarsson. "He wasn't asking who I was. He's not like that as a person, even though I don't know him. I asked him for his shirt and he said 'inside'. The rumours are not true."
Кур мој знае Гунарсон повеќе од Ригил.

Голманов на Исланд бил монтажер на спотови.:D
А нашиве демек профи се од фудбал живеат.
Па уште напувани ку*ац и пол играчи глумат. :facepalm:
Треба да им е срам да се наречат фудбалери бе еееејјј. Глеј ги Исланд кај отидоа со фудбалов.
Алооооо крв ви е*ам на сите т.н. зналци, бивши фудбалери, уфилмани тренери.
На ова дереџе сме ради нив. Кримоси сегде има во фудбал, треба играчи да направиш бе. Со кој тренери ќе направиш? Сите дремат по кафичи и сите све знаат. Битно им е да видат добар гз или цицка на некоја мајка за вадење играчи ку* ги боли.
Поима немаме од фудбал ние еј...поима неаме.:facepalm:

Извинете за мал оф топик.

:(((( Исланд бе....и сеа ако изгубат у последно коло...курац...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom