Bibo
Модератор
- Член од
- 9 април 2006
- Мислења
- 4.163
- Поени од реакции
- 4.049
Ова стварно резил. Се потепа за дресот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова стварно резил. Се потепа за дресот.
Не го разбра. Ригил прочитал по медиумиве дека Роналдо го одбил играчов на Исланд, а уствари овој му покажа дека у тунелот ќе ги сменат дресовите.Ова стварно резил. Се потепа за дресот.![]()
тоа in a second не го разбра ??
Ама воопшто не го ни сфатив така ниту пак коментирав за реакцијата на Роналдо (ти изгледа не ме разбра лол). Мислев резил е Исланѓанецов што се потепа за дрес да праша. Само што свирна судијата и овој (капитен што им е) ниту да прослави ни ништо одма за Роналдо се затрча за дресот да го праша...Не го разбра. Ригил прочитал по медиумиве дека Роналдо го одбил играчов на Исланд, а уствари овој му покажа дека у тунелот ќе ги сменат дресовите.
Прво му измислија изјава, сега дека го “понижил“ играчот со тоа што го “избркал“ за да не му досаѓа. Некој си има тежок проблем у главата што гледа на било кој начин да го оцрни Роналдо. Тешки дебили.
Абе ја тебе те разбрав и тоа си е океј. Ама ти не си го разбрал Ригил, пошто единствена цел со постот му беше ист ко на медиумиве, у стилот: “Препотентниот Роналдо одби смена на дресовите и го избрка капитенот на Исланд“.Ама воопшто не го ни сфатив така ниту пак коментирав за реакцијата на Роналдо (ти изгледа не ме разбра лол). Мислев резил е Исланѓанецов што се потепа за дрес да праша. Само што свирна судијата и овој (капитен што им е) ниту да прослави ни ништо одма за Роналдо се затрча за дресот да го праша...
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Кур мој знае Гунарсон повеќе од Ригил.Гунарсон за ситуацијата со Роналдо. Кретените од медиуми измислија триста чуда за Роналдо, посебно на ова ЕП. Не знам кој им е проблемов.
“He said 'inside' [the tunnel], there was no problem," explained Gunnarsson. "He wasn't asking who I was. He's not like that as a person, even though I don't know him. I asked him for his shirt and he said 'inside'. The rumours are not true."