Енергетски пијалоци - Да или Не?

• Креатор на темата Креатор на темата [MkD]Scout
  • Време на започнување Време на започнување

Енергетски пијалоци: да или Не

• Да - пијам..

Гласови: 57 20,2%
  • Пијам Понекогаш..

Гласови: 126 44,7%
  • Не , не пијам..

Гласови: 99 35,1%

• Вкупно гласачи
    282
се си зависи од вас
како делува на вашиот организам тоа
ја на пример 3 ако испијам нема спиење :motor:

Си пијам онака понекад Red Bull. Едно време пиев со жестоко ама по цели вечери неможев да заспијам после срцево мислев ќе ми искочи. Сеа само чист мил ми е животот :salut:

[MkD]Scout;651760 напиша:
Гуараната БЛЕК е боље..штета уште ја нема у МКД.. али ќе стигне наскоро..

Бушав..Енергетскиот се пие за да ти надокнади изгубена енергија или да те одржи кога си уморен. А тоа што ти се приспало едноставно така ти реагира телото..ти го одбива..

и мене ми се дешава истиот циркуз а се напијам ред бул или нешто слично очите неможам да ги отворам а зошто така појма неам

--- надополнето ---

се си зависи од вас
како делува на вашиот организам тоа
ја на пример 3 ако испијам нема спиење :motor:

па то кој знај колку е штетно 3 да маниш

NeuroGasm -
5e9edbbc0f95304fb6048e76139e8314.jpg

Neuro makes a total of 7 different drinks for adults and 7 for kids (junior, however, gets NeuroFun™ instead of Gasm). The company has great product placement, with many celebrity endorsements:Paris Hilton Drinks Neuro, So Should You
Neuro Gaga
Now it's time for some Neuro Sleep...

Само на журки, кога ќе почне да го снемува дејството на алкохолот. Иначе како ќе издржам до 5 сабаље?:vozbud: :party3::party3:

imam probano Big Bull , Red BUll , Pit Bull ,Gorska MEchka (najgrdoto neshto) , Energy... tie segazasega si pijam zavisi od dzhebot kolku mi e dlabok :D

Не ви препорачувам да пиете повеќе од 2 во рок од неколку часа. Не се форсирајте : )

Ако треба да останам будна, ако ми е потребна поголема концентрација и сл.; во спротивно немам навика да пијам ..

Лоша работа се овие енергетските, посебно ако се мешаат со алкохол.
Знам неколку случаи што завршија во болница после мешање алкохол и енергетски пијалоци.
(Сум чул дека може да предизвикаат аритмија, тахикардија па и срцев удар)

Лоша работа се овие енергетските, посебно ако се мешаат со алкохол.
Знам неколку случаи што завршија во болница после мешање алкохол и енергетски пијалоци.
(Сум чул дека може да предизвикаат аритмија, тахикардија па и срцев удар)

Затоа јас ништо не си мешам.Што и да пијам си пијам чисто.А во последно време само со пиво терам така да далеку сум од опасност...:salut:

Си пијам и баш ми се топ...кога ми треба неш да ме крене ред бул ми дава крилја...иако ми дејствуваат по еден саат отприлика.
Затоа ги конзумирам малце порано од кога ке почувствувам потреба и така. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom