Employment background checks

• Креатор на темата Креатор на темата Flikson
  • Време на започнување Време на започнување

Flikson

Провинцијалец
Член од
27 декември 2012
Мислења
923
Поени од реакции
2.565
Локација
Македонија
Здраво дечки,

Имав интервју за работа во една македонска фирма, и на крај на интервјуто ми рекоја дека преку надворешна фирма (странска- која си имала свои методи за тоа ) ќе ми направеле Employment background checks.

Дали некој знае што е точно тоа и дали некој има искуство во врска со ова?

Фала на одговорите. ))

Бриши Кајгана профил и лајковите на онли фенс цуци на инста

Здраво дечки,

Имав интервју за работа во една македонска фирма, и на крај на интервјуто ми рекоја дека преку надворешна фирма (странска- која си имала свои методи за тоа ) ќе ми направеле Employment background checks.

Дали некој знае што е точно тоа и дали некој има искуство во врска со ова?

Фала на одговорите. ))

Дали имаш криминално досије, дали си избркан од фирми каде предходно си работел и зошто, дали имаш големи долгови на пример на картици.

Потоа верификација на образование, дипломи и сертификати кои ги имаш.

Но како пиша @ChatGPT може и да ти прочешлаат фејсбук, инстаграм, твитер и слично мада тоа повеќе Амерички и Европски фирми го прават да не си навредил некоја транџа, гејпедер, говнокожец или евреј.

Дали имаш криминално досије, дали си избркан од фирми каде предходно си работел и зошто, дали имаш големи долгови на пример на картици.

Потоа верификација на образование, дипломи и сертификати кои ги имаш.

Но како пиша @ChatGPT може и да ти прочешлаат фејсбук, инстаграм, твитер и слично мада тоа повеќе Амерички и Европски фирми го прават да не си навредил некоја транџа, гејпедер, говнокожец или евреј.
Странска е фирмата, со филијала во Скопје поточно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom