ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
човек тао не се емовци...туку ''емовци''

Па ти викам дека овие нашиве не се емовци шо стварно слушаат емо панк и ја разбираат емо културата...туку се дечишта кои почнале со Грин Деј,Гуд Чарлот,Булет Фор Мај Валентај итд итд.....немаат појма од панк културата а уште помалку од самата музика...

П.С - Емо сакс...

Многу често фурам емо стил, ама у душа не сум емо, баш сум весела и не си ги сечам вените ко некои....исто така не слушам емо музика само стилот ептен ми се свиѓа и преферирам се што е со црно-бели коцкици xD

А шо уствари се занимавате со муабетов за емовци кога воопшто не ни постојат во Македонија?
:icon_eek: Како бе не посотјат??? Ти во кој свет живееш, си прошетала низ Скопје, Битола, Велес, Струмица.......... Ги нема низ сите градови по многу но сепак има. Баш вчера во Скопје видов 2 емо грлс :) Ама беа убави :wub:

Море тие така изгледаат само , не се Емо :) .
Би ги опишал као Scene бидејќи следат што е моментално „актуелно“ а не дека се навлезени кон стилот. :)

Море тие така изгледаат само , не се Емо :) .
Би ги опишал као Scene бидејќи следат што е моментално „актуелно“ а не дека се навлезени кон стилот. :)
едвај чекам threesome да влезе у мода...:smir:

Сакам у мода да влезе западњачка Хардкор кожна фетиш облека...
А додуше , има некој кој шо се праи Емо на форумов ?:)

Како можеш да коментираш за мене кога воопшто не ме познаваш ?
Не изгледам како емо , не се облакам како емо , не се однесувам како емо , не слушам Емо музика...
И емо сум?
Okay Einstein , it beats me...

Ќе оставам на тие од форум кој што всушност ме виделе да коментираат.

Немам намера пак да објаснувам на некој кој што не е дораснат.. (Хинт : Не се однесува ова на џимеј)

:icon_eek: Како бе не посотјат??? Ти во кој свет живееш, си прошетала низ Скопје, Битола, Велес, Струмица.......... Ги нема низ сите градови по многу но сепак има. Баш вчера во Скопје видов 2 емо грлс :) Ама беа убави :wub:

Две без три.

Ајде кога веќе се зачитав, некој со поопширно емо лајфстајл-wise познавање да објасни што слушаат, што е правилната емо култура и се' тоа. Пошо само прочитав дека имало овде (МК) само wannabes. Мислев Грин Деј и Гуд Чарлот им е музиката. Srsly.

Emo chicks are hot, mkay? ОК, одреден процент.

мрзам бе емо леле ептен ме курчи

Mожеби се облекуваат убаво,, али тиа шо се прави емо се изолирани, сечат вени, и такви глупи ствари,, затоа не ги сакам ... :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom