ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
emo-kids-oh-god-why.jpg

Леле мори мајко, овој да ми е син, како би го истепала.... Не сакам тепање али за овој би направила исклучок

Јас те родив, јас ќе те сништам:pos2:

Шала на страна, овој горе има фаца на мајмун и башка, се труди да привлече внимание со женски шнолки и венчина.

И ако има проблеми во животот, мора да сече вени и да се облекува вака? :lut:.

И онтопик: стилот толку не им е лош, али онака барем јас во живот не би се облекла.

Поздрав.

Да се разбериме, јас колку и да го мразам емото како нешто шознам што е, дали култура или state of mind, кога ќе видам вака јаки женски ми е гајле дали се емо, зато шо се јаки ги сакам. И секогаш кога ќе гледам такви совршенства најубаво извајани кај мене будат некакви емоции.

А машките емовци ми се одвратни. Поготово кога ќе видам некој со шишки се направил и мисли дека е Анакин Скајвокер во епизода 3.
Таквите ми се pussy одвратни, како за сликата од членот над мене два поста што рече дека е најпопуларниот во my space дечкото.
Ауууууу бљак.

Мене ми е жал за емовците.
секогаш му давам по некој денар. Не мом да ги гледам така јадни и депресивни се си мислам, ај белки ќе најдат работа ќе се очоечат.
Златни деца а греој.

Ова е за мене глупост, од нормални се прават будали
А што е најчошо, многу млади денес го повторуваат овој стил со цел да имитирааат некоја си нивна ѕвезда

more koga ke otidam so masinkata na toa plocnik
lele lele lele
ima site da gi osisam ebate pederite eba

more koj i ebe mater be
ko zeni site izgledat
e sega za devojkite so znam arni si se, ama i prilica za zensko toa ama za masko ebate glupo e nogu, bidi si ti emocionalen ama snoli da stavas ili glupi siski :tapp::tapp::tapp:

Ова е за мене глупост, од нормални се прават будали
А што е најчошо, многу млади денес го повторуваат овој стил со цел да имитирааат некоја си нивна ѕвезда
Овде си грешка. Прво многу малку се онака да речиме вистински Емофци. Всушност тие се некои шо се повеќе емоционални,ама не секој е Емо. Ма колку и да сака да биде неможе.
Има некои што се Емо и што се облекуваат онака сосема нормално, па дури мислам дека знаат подобро да комбинираат облека и сето тоа,сеа пак ќе кажам за кого како.
sexy-emo-girls-013.jpg
еве на пример на девојкава не гледам нешо одвратно на сликава.
Ама многу се нервирам кога ќе видам какви не "Емофци" шетаат по градов. Ај то шо напрајле све ми боје,лепо стоје.. туку незнам одвратни се,не знаат ни да се шминкаат, се размачкуваат...:tapp:

Нема зошто да ми пречи, личен вкус е тоа и нивен избор... Секој стил си има свои светли точки и маани.=)

ај за стилот да не коментирам многу, они си знаат, ама за тоа што еден ден ке ослепат од тоа шишката стварно не чини

О море шо имат едни дебели емофки на рок фест шо беа :pos2: поодвратни суштества нема видено. Е сеа си имат и убај :) Како и да е, ако видам некое машко онакво, шишката ќе не знајт кај му е.

На што личи ова ве молам да ми објасни некој?

lbkaQW224771-02.jpg

WCsNii178867-02.jpg

СМРТ ЗА ЕМОТО, МАМЕ ВИ ЕБАМ ПЕСИМИСТИЧКО!

ДФЛ маица а ЕМО :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ако тоа... а замисли Марас маица да носеше? Кизнајт блекерие шо би му напрајле :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom