ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
to4no.ne znaci deka si emo...znaci samo izgledot ne gi gradi emovcite....ako si emo i ke se odnesuvas kako emo:celo vreme ke taguvas,places i vo krajni slucai emovcite kako sto znam secat veni:S:S

Пораснете аман.
Или научете да размислувате.
Немам намера пак да објаснувам пак што е Емо (прочитај страни наназад имам објаснето многупати досега ) , ама темата е Емо стил (кој лично тврдам дека не постои) .
Задржете се кон темата или не постирајте глупости , и не , не сечат вени , не плачат , не тагуваат... Луѓе се не се машини па да можат да контролираат чувства.
Денес знаеме само позерчиња кој носат шишки , тесни фармерки и ска/панк блузи . Ништо ново и оригинално.

Емовци се луѓе желни за внимание.
Да се навратам на темата...Кога беа моите бубачки и кога излезе емо срањето ми беа интересни онака јуник и кул. Али сега веќе ми станаа толку излитени и проѕирни што излишно е да зборувам.

Значи емо..или уште како се нарекуваат...едноставно е шит по 955652565 пат велам....
да луѓе сме сите, сите имаме чувства, тешко можеме да ги контролираме, но луѓето што се класифицираат како ЕМО најчесто претеруваат со тоа, сакам да кажам дека премногу се жалат со тоа проблемите(како само тие да имаат проблеми), се жалат како љубовта не им е возвратена (како ние другите да сме немале љубовно разочарување и невозвратена љубов)....
Музиката што ја слушаат воопшто и не се класифицира како емо музика во теоријата, така се нарекува бидејќи луѓе како емовците слушаат такви скримови прибидејќи чим си емо и да не ти се допаѓаат скримови ти мора да слушаш за да владееш со емо шит светот...
А сечењето вени е резлутат на психичко растројување, но е во мода кај емо стилот, како што милуваат да го нарекуваат...
Треба да си ретарда за да земеш да се сечеш и да пишуваш имиња на тие што ги сакаш...лично познавам такви луѓе/емовци син или нз уште како да ги наречам...

Дај бе нека иде под клуч темава,очигледно луѓето незнаат што значи ЕМО СТИЛ!!! Значи не станува збор за нивното однесување плачење сечење вени мавање од земја и незнам уште што,станува збор за тоа како се облекуваат! Јас лично не го оправдувам нивното однесување ама ми се свиѓаат емо типките нивните коси шминка и се тоа нема ништо појако од емо типка. Со неколку збора најдобар стил е ЕМО стилот.

Дај бе нека иде под клуч темава,очигледно луѓето незнаат што значи ЕМО СТИЛ!!! Значи не станува збор за нивното однесување плачење сечење вени мавање од земја и незнам уште што,станува збор за тоа како се облекуваат! Јас лично не го оправдувам нивното однесување ама ми се свиѓаат емо типките нивните коси шминка и се тоа нема ништо појако од емо типка. Со неколку збора најдобар стил е ЕМО стилот.

Дали го стави прстот на умот кога го пишуваше ова! дали ти знаеш дека емо стилот е копија од панкерскиот(фармерки тесни-црни ,синџирчиња на нив)Нараквиците (тие што се како да ги наречам без прсти)чиста копија од тешките рокери и панкери,единствени нивно е само изгледот на КОСАТА..е сега ако грешам поправиме !

Дали го стави прстот на умот кога го пишуваше ова! дали ти знаеш дека емо стилот е копија од панкерскиот(фармерки тесни-црни ,синџирчиња на нив)Нараквиците (тие што се како да ги наречам без прсти)чиста копија од тешките рокери и панкери,единствени нивно е само изгледот на КОСАТА..е сега ако грешам поправиме !
се тоа + розева боја и “слатки“ костурчиња + розеви срценца

Еве како треба да изгледа еден ЕМОвец
winnie-the-pooh-evil.jpg

се тоа + розева боја и “слатки“ костурчиња + розеви срценца

да розевата боја ја користат зенски (панкерки :P ) и не се користат кај панкерите костурчињa туку малце поголемки! костури(добро сега и од човекот зависи како сака) :) Емо ЕМИТАЦИЈА!!!!

Грешиш.

И косите не се нивни.
Иди на google и пиши Visual Kei или J-Rock.

Грешиш.

И косите не се нивни.

Lol вистина хахахаха не е нивна ни косата(стилот на косата) освен ако овој стил е постар од емото хахаха

Lol вистина хахахаха не е нивна ни косата(стилот на косата) освен ако овој стил е постар од емото хахаха
Бајаги порано , дури и во 70` имало бендови кој го користеле стилот.

Бајаги порано , дури и во 70` имало бендови кој го користеле стилот.

леееее е дури сега сватив дека емовците биле од корен ИМИТАТОРИ!! фала ми кажа уште еден стил :) се работи за визуал...

А тебе СРЦЕ ТЕ БОЛИ што е попознат од гнсниот панкерски :pos2::baeh:

А тебе СРЦЕ ТЕ БОЛИ што е попознат од гнсниот панкерски :pos2::baeh:

па ко бил "гнсен' панкерскиот зошто го Имитирале а?? и не е попознат каде си со времево види малце надвор од државава!PUnk's Not DeaD!!!!

Грешиш.

И косите не се нивни.
па добро, мора да им се косите ко од J-Rock пошо уствари било каков стил на јапанска музика се носи со јапанска фризура :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom