ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
Ќути го иам видено во Лептокарија тоа сиротото детенце ,само што носеше марама розева плус.Се посрав од смеење кога го видов.

Абе дека се геј сликите , геј се . Ама дека се емо , не се.
Па уше филмови со розеви марами енд стаф.. Је рајт :pos:

На што личи ова ве молам да ми објасни некој?

lbkaQW224771-02.jpg

WCsNii178867-02.jpg

СМРТ ЗА ЕМОТО, МАМЕ ВИ ЕБАМ ПЕСИМИСТИЧКО!
TAKA E!!!!!!!!:)

Љубов помеѓу емо момче и емо девојка си одговараат.:)
Emo_boy_02_with_Girl.jpg

На што личи ова ве молам да ми објасни некој?

lbkaQW224771-02.jpg

СМРТ ЗА ЕМОТО, МАМЕ ВИ ЕБАМ ПЕСИМИСТИЧКО!
Абе во саботата мислам дека го видов овој во скопје томислеер го застана маме ќе му ебевме(ама мислам дека беше овој)

Шо е со собава бре?!?!
Собата е гадинка емовска

Ги жалам многу али недајбоже да ми се појаве пред очи или случајно да ми попрече во нешто има да го осете филингот на природната шминка од левата страна :pipi:
Фак емо, килл емо

Патем , јас сум на сликите . :pipi:
Бев де .
Уште пред да бидне ова срањево со емо педерчиња бев ишишан скоро сегде 1 само таму имав 3-4 цм коса. И даље не се шишав и тоа беше резултатот :back:. И морав да си стегнам сеир на моја сметка , правејќи ги најпопуларните геј-емо фотки, а глеам и вие :back:. Ако ако , не се срамете :) Знам колку геј призвук имаат сликите.
Наменето е да бидат такви.
За дополнителни информации : Немам розева марама, Архангел не си ме видел во саботата сигурно бидејќи :
а) Иам кратка коса сега
б) Не бев у рамстор :).
в) Томислеер ме знае :)

И некој што спомна собата, таа е на другарка :) .

Продолжете со дискусијата ,реметот и плукањето кон емото :).
Само да си се искажам , бидејќи се надевам повеќето знаат за мојата сексуална и музичка определба :pos: и дека не сум Емо базирано на „податоците“ :back:.

Much love and respect , Blind.
Ремет, дури и на своја сметка :).

Геј геј, геј геј геј, ју ар геј!

ако овој некогаш го фатам ќе го расечам на мали парченца и ќе го одржам сатанистичкиот ритуал (ситните парченца од телото ќе ги ставам да се печат а потоа ќе ги јадам со задовболство)има уште некој спремен на ваква работа ?

немој сега вака бла бла нешто и кај тебе потписот на емо ме асоцира :pos2::pos2::pos2:

Еве,светлата страна на емо:
babyfayce2su2.jpg
1440262025_1bda83e5cb.jpg
top.JPG
emo_girl_hair.jpg

Ако некој рече дека се грди девојчињава,не знам шо да кажам.

друже хах, па и Памела Андерсон да почне да фура црни облеки и шишки пак ке си биде пичка и пол... при 100 бели овци ке се најде и по некоја црна!

Секој си има свој стил и го подржувам секој..али ЕмО? :toe:

Јас не да не го поддржувам емо стилот.Јас го поддржувам пошо ако нема емовци нема шо да се гази во шутка и ама ич да не се секираш дали си го убил или не.Само да си го реметиш,тепаш и угнетуваш па нека сечи вени и нека плачи потоа.
Најодвратниот,најгнасниот,најпедерскиот стил на светот.
I hate emo kids

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom