А ја у меѓу време ти зборев за Norther дека имаат преработка на Final Countdown (дека оригиналната Final Countdown од Europe свиреше у седмица) и овие мислеа дека ќе постигнат нешто ако праат муабет за BRUTAL DEATH!!! Brutal Death.... со ЕМО шишки.... до муда.... СВЕ ПОЗЕР МОРАЛО ДА БИДЕ!!! АКО ЗНААТ ШО Е ЕМО, ЈА НА МУДА СЕ ФРЛАМ!
BliND, вижуал ки се, не викам не, али го гнасат вижуал ки-то.... ма и кога поубаво би размислил, Kyo од Dir en Grey ти е најтешкото емо што некад го имам видено. Подоле ќе остаам слика од Kyo (или две). Вижуал ки се ама тешко ги знаат како тоа. Оди прашај некој tr00 металец дали знае што е вижуал ки да видиш дали ќе знае да ти одговори. Прашај што е ЕМО и ќе почне да ти сере за емо xD
ЕВЕ ВИ ШТО Е ВИСТИНСКО ЕМО!!!
Се шо се облака ко Емо а не го праи ова неможе да се нарече вистинско емо. Незнам што му е проблемот на типот, а иначе на концерт му се сликани сликиве. Ова го праи на сред концерт!!!
Емо стилот МИ СМЕТА затоа што ме нервираат вакви шупаци ко типот на сликата. Иначе, скримот на типот би му го нарекол: ПИЧКА СКРИМ затоа што типот вриска ко 15 годишно девојче и понекад зарибува накај грол и типот уствари добро грола (да бидеме реални)
АКО НЕКОЕ ЕМО ЗНАЕ ШТО КАЖАВ У ДЕЛОТ НАД ОВА НЕКА МИ СЕ ЈАВИ!
ЕДИТ: Тоа на втората слика не сум сигурен дали е крв, ако може некој, нека потврди зш ми изгледа некако многу светла.