ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
У тие години најчесто ги фаќа. Е сеа има и такви кои не ја поминуваат таа фаза.. Прееска излагам од кафич и гледам три девојки со исти фризури, црни, чудно облечени и си викам...WTF.

Е исти појави.. Идам на Метал свирка каде што се чека брутал дет метал бенд и гледам „емовки“ ама онака АПЛА со исечени раце и со „Еmo Bitch" мајчки и двете :tapp:..
А потоа гледам еден тип со шишка до јајца а останатото кренато некако онака чудна фризура као таканаречен емоец, и носи Six Feet Under маичка ..
Е сеа него да го нарекуваат Емо само поради фејкерска копиљана некако тапа ми е ...

jas sum emo...
pa koj ima problem so toa neka kaze...

a inace ne sum gay..
Добро.
Конечно го добив одговорот на прашањето кое ме измачуваше сиве овие години... дали си геј?

Иначе, чисто информативно за нас форумџииве, кога планираш да се самоубиеш сечејќи вени? :vozbud::vozbud::vozbud:

Немаат сакана зашо се педери сите па така да само саканиот иде у предвид :pos2:

Ја иам против бе! МРЗАМ СЕ ШТО Е ПОВРЗАНО СО ЕМО! ИАМ САМО ЕДЕН МАЛ ТЕКСТ ОД ПЕСНА НА БЕДОТ НА ЕДЕН ДРУГАР (No Control - Шутни ЕМО!) ШУТНИ ЕМО!ПЛУКНИ ЕМО! УНИШТИ ГИ!

Хахахаха па не мора да трошиш... после неколку години нишо нема да свати зашо е муле! А и башка ќе рипне од некој балкон, па нема кој да сваќа. Друга работа... глеам вчера дур јадев у седмица седнале едни позади мене со емо шишки до муда и ми праат муабет за брутал дет метал! ооо абе ги грабнам на клоци шо знаат тие за брутал! Моеш да замислиш, БРУТАЛЕЦ СО ШИШКА И КАРИРАНО! Х) :pos2::pos2: ЕПА ЈА НЕМОЖАМ Х)))))

А ја у меѓу време ти зборев за Norther дека имаат преработка на Final Countdown (дека оригиналната Final Countdown од Europe свиреше у седмица) и овие мислеа дека ќе постигнат нешто ако праат муабет за BRUTAL DEATH!!! Brutal Death.... со ЕМО шишки.... до муда.... СВЕ ПОЗЕР МОРАЛО ДА БИДЕ!!! АКО ЗНААТ ШО Е ЕМО, ЈА НА МУДА СЕ ФРЛАМ!

BliND, вижуал ки се, не викам не, али го гнасат вижуал ки-то.... ма и кога поубаво би размислил, Kyo од Dir en Grey ти е најтешкото емо што некад го имам видено. Подоле ќе остаам слика од Kyo (или две). Вижуал ки се ама тешко ги знаат како тоа. Оди прашај некој tr00 металец дали знае што е вижуал ки да видиш дали ќе знае да ти одговори. Прашај што е ЕМО и ќе почне да ти сере за емо xD

ЕВЕ ВИ ШТО Е ВИСТИНСКО ЕМО!!!

Kyo-Dir-En-Grey-10.jpg

DirEnGreyKyoNishimura14.jpg

Се шо се облака ко Емо а не го праи ова неможе да се нарече вистинско емо. Незнам што му е проблемот на типот, а иначе на концерт му се сликани сликиве. Ова го праи на сред концерт!!!

Емо стилот МИ СМЕТА затоа што ме нервираат вакви шупаци ко типот на сликата. Иначе, скримот на типот би му го нарекол: ПИЧКА СКРИМ затоа што типот вриска ко 15 годишно девојче и понекад зарибува накај грол и типот уствари добро грола (да бидеме реални)

АКО НЕКОЕ ЕМО ЗНАЕ ШТО КАЖАВ У ДЕЛОТ НАД ОВА НЕКА МИ СЕ ЈАВИ!

ЕДИТ: Тоа на втората слика не сум сигурен дали е крв, ако може некој, нека потврди зш ми изгледа некако многу светла.

А ја у меѓу време ти зборев за Norther дека имаат преработка на Final Countdown (дека оригиналната Final Countdown од Europe свиреше у седмица) и овие мислеа дека ќе постигнат нешто ако праат муабет за BRUTAL DEATH!!! Brutal Death.... со ЕМО шишки.... до муда.... СВЕ ПОЗЕР МОРАЛО ДА БИДЕ!!! АКО ЗНААТ ШО Е ЕМО, ЈА НА МУДА СЕ ФРЛАМ!

BliND, вижуал ки се, не викам не, али го гнасат вижуал ки-то.... ма и кога поубаво би размислил, Kyo од Dir en Grey ти е најтешкото емо што некад го имам видено. Подоле ќе остаам слика од Kyo (или две). Вижуал ки се ама тешко ги знаат како тоа. Оди прашај некој tr00 металец дали знае што е вижуал ки да видиш дали ќе знае да ти одговори. Прашај што е ЕМО и ќе почне да ти сере за емо xD

ЕВЕ ВИ ШТО Е ВИСТИНСКО ЕМО!!!

Kyo-Dir-En-Grey-10.jpg

DirEnGreyKyoNishimura14.jpg

Се шо се облака ко Емо а не го праи ова неможе да се нарече вистинско емо. Незнам што му е проблемот на типот, а иначе на концерт му се сликани сликиве. Ова го праи на сред концерт!!!

Емо стилот МИ СМЕТА затоа што ме нервираат вакви шупаци ко типот на сликата. Иначе, скримот на типот би му го нарекол: ПИЧКА СКРИМ затоа што типот вриска ко 15 годишно девојче и понекад зарибува накај грол и типот уствари добро грола (да бидеме реални)

АКО НЕКОЕ ЕМО ЗНАЕ ШТО КАЖАВ У ДЕЛОТ НАД ОВА НЕКА МИ СЕ ЈАВИ!

ЕДИТ: Тоа на втората слика не сум сигурен дали е крв, ако може некој, нека потврди зш ми изгледа некако многу светла.

Kyo не е емо и да тоа е вистинска крв , има психолошки проблем , вели дека секогаш кога ќе искочи на сцена има потреба да се чеша , чешањето кое води до крв , крв која го тера да продолжи да се чеша без разлика на болката... Битно одбива се што е Емо :)
Инаку најверојатно типот што tomislayer го спомна у седмица со шишка и шо зборел за брутал дет сум бил ја .:)
И уште еден доказ дека ради изглед судат луѓе ... :)

А ВК-то е загрозена од таканаречените „емовци“ кој си го придобиваат стилот како нивни и сеа сите викаат „Емо Стил“ ... без потреба..

Едит: Сега го прочитав делот со карирано од tomislayer , и да , дефинитивно за мене зборите .. :) Прерано оценувате ...

Уби ги сите емовци (и онака планираа да се самоубија) :pos2:

Не се самоубиваат они,они резбаат по себе па понекоја среќа ќе резнат подлабоко :vozbud:

Kyo не е емо и да тоа е вистинска крв , има психолошки проблем , вели дека секогаш кога ќе искочи на сцена има потреба да се чеша , чешањето кое води до крв , крв која го тера да продолжи да се чеша без разлика на болката... Битно одбива се што е Емо :)
Инаку најверојатно типот што tomislayer го спомна у седмица со шишка и шо зборел за брутал дет сум бил ја .:)

А ВК-то е загрозена од таканаречените „емовци“ кој си го придобиваат стилот како нивни и сеа сите викаат „Емо Стил“ ... без потреба..

Едит: Сега го прочитав делот со карирано од tomislayer , и да , дефинитивно за мене зборите .. :) Прерано оценувате ...
Хахахахах блајнд па пер стварно си изглеал ко емо х) Ама ете за тебе знам дека не си :) Епа ај следен пат дои и седни со нас ќе си помуабетиме :) Ја бев тој со долгата коса а драган тој со кратката :) Иначе па да речам ја,..... ЦРКНЕТЕ ЕМОВЦИ!

кај си видел ти таква крв на втората слика? Многу ми е некако гумена и светла и као можеш да слушаш BRUTAL и J-Rock? Кјо пее за некојси таму негови страдања шо сметам дека не го прави ништо повеќе од емо. А тоа што си има ментален проблем, тоа му е плус. Тоа шо се касапи на сцена, 100% го праи за публицитет.

Јас кај емо и кај ВК глеам разлики. Никој од нив не носи наочари со дебела црна рамка (се извинувам ако навредив некој што носи наочари со дебела црна рамка, али и тоа им спаѓа у стил) и некои други такви ситници шо ме мрзи да ги барам.

Хахахахах блајнд па пер стварно си изглеал ко емо х) Ама ете за тебе знам дека не си :) Епа ај следен пат дои и седни со нас ќе си помуабетиме :) Ја бев тој со долгата коса а драган тој со кратката :) Иначе па да речам ја,..... ЦРКНЕТЕ ЕМОВЦИ!
СЕ СОГЛАСУВАМ 500%

и немам толку кратка коса!

Ја бев плавиот тип шо личи на ова:

blueranger.jpg

само без бело, без шлем, без каиш, со црни чизми и со многу пошироки и подолги панталони. (и горниот дел со патент и лепенки се закопчува)

Толку од таа моја сезона, се враќам пак у црно :D

кај си видел ти таква крв на втората слика? Многу ми е некако гумена и светла и као можеш да слушаш BRUTAL и J-Rock? Кјо пее за некојси таму негови страдања шо сметам дека не го прави ништо повеќе од емо. А тоа што си има ментален проблем, тоа му е плус. Тоа шо се касапи на сцена, 100% го праи за публицитет.

Јас кај емо и ка
ВК глеам разлики. Никој од нив не носи наочари со дебела црна рамка (се извинувам ако навредив некој што носи наочари со дебела црна рамка, али и тоа им спаѓа у стил) и некои други такви ситници шо ме мрзи да ги барам.

Тоа со цвикерите нема везе , тоа е заебанција :)
Инаку слушав J-Rock ама бендови кој шо летаат накај Хардкор/Деткор , а Дет/Брутал Дет слушам од поодамна , од седмо негде.
И tomi , не се носам како емо , само шишка иам :) .

Е J-Rock Слушам нешто као Dir en Grey , Gazette и сл. пошо за J-Rock се смета се од Miyavi па до Dir en Grey.

Еве од каде настанал емо стилот , видете у спотот ...

Тоа со цвикерите нема везе , тоа е заебанција :)
Инаку слушав J-Rock ама бендови кој шо летаат накај Хардкор/Деткор , а Дет/Брутал Дет слушам од поодамна , од седмо негде.
И tomi , не се носам како емо , само шишка иам :) .

Е J-Rock Слушам нешто као Dir en Grey , Gazette и сл. пошо за J-Rock се смета се од Miyavi па до Dir en Grey.

Еве од каде настанал емо стилот , видете у спотот ...

KOOooooooooooooooooooolllkuuuu e GAY!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom