Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е баш ме заинтересира , какво Емо тоа ти слушаш ? Кој групи??
Emo Screamo ??Па не слушам у задње време многу... ама ги слушав Alesana, Bless the fall, Chiodos, scary kids scaring kids
(Исправи ме ако не се емо screamo)
не се сите верви..кога ќе видиш некои ти ида да повратишЕмо девојките се мн мн слаткии :back:
Нити се чувствувам горд нити ништо. Само треба да знаете што слушате додека го слушате тоа...океј де, сега си горд дека знаеш повеќе? хехе, ако фурај си филм ... ќе ти помине и тоа да се такмичиш еден ден ваљда... само што јас не се замарам многу кое што правец е да се ограничам...си слушам тоа што сакам и се облекувам како сакам... тоа ме праи фејкер затоа што уживам во моите избори? Името не ми пречи.. усвари ај да не се замарам хехе, не ме ни интересираат повеќе скримови.:salut:
Емо музиката е одлична.... И лирикално и музички, само вокалите се најчесто за никаде :I hate emo kids. Emos suck. Поглупава музика не мозефте да оберите али подобро него турбо фолка![]()
Тоа емо е сето педерска работа сите се ко во уво удрени и башка то да можа со миксер ќе си ги сеча вените.Емо музиката е одлична.... И лирикално и музички, само вокалите се најчесто за никаде :