Емо музика

Член од
21 декември 2007
Мислења
53
Поени од реакции
1
Е баш ме заинтересира , какво Емо тоа ти слушаш ? Кој групи??
Па не слушам у задње време многу... ама ги слушав Alesana, Bless the fall, Chiodos, scary kids scaring kids

(Исправи ме ако не се емо screamo :D )

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Па не слушам у задње време многу... ама ги слушав Alesana, Bless the fall, Chiodos, scary kids scaring kids

(Исправи ме ако не се емо screamo :D )
Emo Screamo ??:)
Ова не се воопшто Емо бендови :) ама не е битно :)
Така и си мислев .. Ајт поздрав

Член од
21 декември 2007
Мислења
53
Поени од реакции
1
океј де, сега си горд дека знаеш повеќе? хехе, ако фурај си филм ... ќе ти помине и тоа да се такмичиш еден ден ваљда... само што јас не се замарам многу кое што правец е да се ограничам...си слушам тоа што сакам и се облекувам како сакам... тоа ме праи фејкер затоа што уживам во моите избори? Името не ми пречи.. усвари ај да не се замарам хехе, не ме ни интересираат повеќе скримови.:salut:

Член од
21 септември 2008
Мислења
166
Поени од реакции
7
mmmmmmmmmmrrrrrrrrrrrrzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm MRZAM EMO MUZIKA.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
океј де, сега си горд дека знаеш повеќе? хехе, ако фурај си филм ... ќе ти помине и тоа да се такмичиш еден ден ваљда... само што јас не се замарам многу кое што правец е да се ограничам...си слушам тоа што сакам и се облекувам како сакам... тоа ме праи фејкер затоа што уживам во моите избори? Името не ми пречи.. усвари ај да не се замарам хехе, не ме ни интересираат повеќе скримови.:salut:
Нити се чувствувам горд нити ништо. Само треба да знаете што слушате додека го слушате тоа...
И да твој избор си е облеката и изгледот :) Без разлика на музиката , али ипак запознаете се со тоа што го слушате .
Ает позз...

Ш Т Е Т Н И К

Досадија
Член од
18 февруари 2008
Мислења
633
Поени од реакции
25
I hate emo kids. Emos suck. Поглупава музика не мозефте да оберите али подобро него турбо фолка :tapp:

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Ова го имав и во друга тема стаено ама еве го и тука ..
---------------------------------------------------------------

Ден во животот на Емо-педерче ..

Се буди сабајле, влегува во веце да си стави шминка на очите, да си ја дотера шишката и све тоа .. после седнува на компијутер да си ја земе дозата на хомосексуална музика, па го користи на мамичка рамото да се исплаче онака едно саат време, после иде да слуша уште малку My Chemical Romance, си го зима омиленото розевко меченце и го навредува со тоа што го нарекува кучка или лажго, онда иде да сере додека слуша Taking Back Sunday и пее додека го прави тоа, повторно седнува на компијутерот и пушта некој беден порнич да го измава, после почнува да се дере и да урла така што го фаќа хистерија и му мава шамарче на неговото омилено меченце, си ги брише солзите, па повторно го користи на мамичка рамото да се исплаче уште едно 40 до 50 минути додека мамичка за сето тоа време го теши, после почнува да зјапа во телефонот едно 2 до 3 саати мислејки се дали да и се јави на женската и да ја викне заедно да сечат вени, и одлучува да не и се јави бидејки е педер, станува многу нервозен така што почнува да беснее и крши све во собата додека за тоа време си ја слуша омилената песна од Blink 182, на крајот веке неможе да издржи така што почнува да си ги облака жолтите пижамчиња со розево флафи диносаурусче на нив, легнува на кревет силно гушнувајки го неговото мало слатко меченце, го става палецот во уста (кој што предходно стоел во неговиот шупак бидејки е педер:pos:) и заспива .. и ете, ден во животот на емо-педерче!

И тоа ...

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
I hate emo kids. Emos suck. Поглупава музика не мозефте да оберите али подобро него турбо фолка :tapp:
Емо музиката е одлична.... И лирикално и музички, само вокалите се најчесто за никаде :

Член од
26 октомври 2008
Мислења
48
Поени од реакции
0
Se soglasuvam so VeS samo malku ke ja popravam ne NEKOI nego ti ide SITE DA GI POVRATIS!!!!

Ш Т Е Т Н И К

Досадија
Член од
18 февруари 2008
Мислења
633
Поени од реакции
25
Емо музиката е одлична.... И лирикално и музички, само вокалите се најчесто за никаде :

Тоа емо е сето педерска работа сите се ко во уво удрени и башка то да можа со миксер ќе си ги сеча вените.:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom