Емо музика

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
А која музика не е Емотивна?
Која уметност не е Емотивна?

ЕМО е жанр на музика што настанал од goth & post punk жанровите, и песните најчесто се многу лични, емотивни и интимни. Сега што стана мејнстрим и се усра скроз тоа е друга работа ....

ЕМО е жанр на музика што настанал од goth & post punk жанровите, и песните најчесто се многу лични, емотивни и интимни. Сега што стана мејнстрим и се усра скроз тоа е друга работа ....

Али па и Buckethead праи мегаемотивни песни кои гаѓаат на лично ниво па не е емо.
Не верувам дека постои емо музика.
Емо движење е друга работа веќе.

Шо е ова емо музика?

Касниш 7 години а веќе и не постои

Касниш 7 години а веќе и не постои
Постоењето е релативна работа, дали моментално, дали нешто шо остаЈло во времето и така натака. :cool:

А озбилно шо е емо музика? Музика шо ја слуша емо-дружината оr емотивна музика која можи да ја најдиме од македонско народно, до турбофолкот да речиме.

еден клик те дели од сите информаци а ти поставуваш прашања на кајгана брао

еден клик те дели од сите информаци а ти поставуваш прашања на кајгана брао
Зарем мислиш да трошам капацитети, енергии и време гуглајќи шо е то емо музика?
Не бе вато, ако се најди некоја добра душа да ми објасни на гаге арно, ако не ќе си останам посиромав во знаењето со една минус ептен битна информација која ќе ми потпомогнеше да ја сфатам суштината на животот.

Трошиш капацитет,енергија и време(вклучено и во моментов објаснувајќи се со мене) па тогаш зошто у прв план го постави прашањето чисти курац прашањето буди интерес а зошто е тоа така значи се интересираш или не прашуваш а после губиш уште од моментот на првото прашање плус имаш назад страни објаснето е тоа имало добро души и напишале нема што да останеш посиромашен побогат како и да е не мења ствар

Трошиш капацитет,енергија и време(вклучено и во моментов објаснувајќи се со мене) па тогаш зошто у прв план го постави прашањето чисти курац прашањето буди интерес а зошто е тоа така значи се интересираш или не прашуваш а после губиш уште од моментот на првото прашање плус имаш назад страни објаснето е тоа имало добро души и напишале нема што да останеш посиромашен побогат како и да е не мења ствар
Хобиовска обврска ми е да трошам време на подфорумот музика. Дај стај запирки, тешко те пратам вака кроз рафали.

Ти викаш дека поминало времето (не постои) на емо музиката, па си викам да зачекам некој апдејтован пост од чоек шо си ја знај областа. Впрочем една од причините шо ја активирав темата, да чујам последни информации. Правник сум, морам така да размислувам за последните измени, промени на стањето (башка минатото)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom