Emo и gothic во илегала

• Креатор на темата Креатор на темата Smoke_a_lot
  • Време на започнување Време на започнување
другар, недоразбирање настана..
ова :helou: ме некако тераше да го пишам ова... незнам зашто, таква ми е иконата...

ова е последен пат да се расправам со готик,емокид, фејкер и позер...
бидејки сфаќам дека се толку музички ненаслушани што човек неможе муабет да си напраи... :salut:
Аууууу...Извини...лилааааааааа!!! Ама ти прв ја почна расправата...душо наслушана

Хахахахахахахаха.......каков човек.

hahahahaha srce moe so mi se nerviras kogo treba da tepam lol

sprema mene goth i emo se 2 sosema razli4ni stvari neznam zaso se staeni u zaedni4ka tema, mozebi e bolje da napraite debata za da stane interesna temava...:baeh:

Ајде бре не ми е јасно зашо ги ставиле во илегала мислам за таквите гадови комотно треба да им се дозволи на само самоубиство туку и да се убиваат меѓу себе

Jaс не се расправам никад бре јас само ги реметам тие фејкери а вие треба да го следите мојот пример

мене не ми е јасно се што има шишки преку очи е емо? За вас?

Секоја слика каде некое девојче е замислено е емо?

мене не ми е јасно се што има шишки преку очи е емо? За вас?

Секоја слика каде некое девојче е замислено е емо?

Па скоро сите така мислат . Јас со мојата шишка веќе заработив епитети како „Плачипичкарско Емо“ од форумџии и сл. , додека пак истите на форум знаат дека не сум . :)

hahahahaha srce moe so mi se nerviras kogo treba da tepam lol

sprema mene goth i emo se 2 sosema razli4ni stvari neznam zaso se staeni u zaedni4ka tema, mozebi e bolje da napraite debata za da stane interesna temava...:baeh:

Срце мое не мораш никого да тепаш... јас само си кажав мое мислење, не го напишав мојот коментар за да започнам караница...ама на некој тоа изгледа му смета или сеуште не знае за што служи форумот...ама да се надеваме дека еден ден ќе дознае...хх

бтв...темата си е ок..само за тие што ја разбираат :pipi:

Дајте бре аман уште ли ќе се прават постови на темава ајде клуч модери и админи темава беше добра објава на веста(морам да кажам и радосна)ама веќе нема смисла

Срце мое не мораш никого да тепаш... јас само си кажав мое мислење, не го напишав мојот коментар за да започнам караница...ама на некој тоа изгледа му смета или сеуште не знае за што служи форумот...ама да се надеваме дека еден ден ќе дознае...хх

бтв...темата си е ок..само за тие што ја разбираат :pipi:

taka e jbg se zezav ja za tepanjeto bez gajle ne sum takof 4ovek da se tepam odma haahahahahahaahah luge sme ne zivotni i bla bla bla...

iskreno ja ne pripagjam u ovaa tema taka da de4inja bidete dobri se 4itkame u nekoja dr tema hahahahah:salut:

Абре jameu jasta прајси како мене ако нешто те нервира изремети го а не да се расправаш ама да го изреметиш добро во секоја негова реченица клавај сарказам и ајде КЛУЧ темава

Абе ЕМО у ИЛЕГАЛА ОДМА! А готик нек си седат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom