Emo и gothic во илегала

• Креатор на темата Креатор на темата Smoke_a_lot
  • Време на започнување Време на започнување
Море ни едното ни другото...
Само што во готиков не се ко педери машките а женските не се ко прее*ани

Сите емовци нека ги стават на плоштадот во Ст. Петесбург на 20 Април годинава,
нема ништо лошо да им се случи само што самиот град брои 25.000 скинхеди, плус што ќе дојдат од страна.... интересно ќе им биде,

ќе го доживеат тоа што го сакаат да пливаат во крв.

хехехехехех ако излезат толку емовци и јас ќе одам за да изгазам барем 50

Емо??? хахаххаах

Емо ти е за разоцхарани лјуге и за луге без памет...кје се убијам,обесам а и тоа песнине им се сецхам вене кретене...каде беее????:toe:

:Чoek трите бенда покрај изгледот (таканаречен) немаат ништо Емо :)
фајнали некој што не збори само колку да каже нешто.. браво. ценам тоа што и покрај тоа што кажуваш, ако добро сфатив, дека не се твој стил на музика, сепак си го изнесе ставот објективно и со факти.

Туку, за претходниот член што ги смести бендовиве за кои што зборам, panic at the disco, paramore и fall out boy во категорија "емо", кажи ми по кој критериум се водеше? Баш ме интересира.(без сарказам)
Може не се твој тип на музика, не знам што слушаш твое си е, ама ако веќе така генерализираш некој бенд/изнесуваш конечен став за истиот, те молам нека биде поткрепено со факти(и обликот на фризурата или облеката не се брои).

*намерно го болдирав зборот музика, бидејќи првенствено за тоа луѓето формираат бендови, се друго е споредно (пр. шишки на страна или други слични "релеванти" фактори).

поздрав.

Хахаха ептен ги поштуем Русиве:smir:
Иначе све е до чоекот, што има у глава.
Некој може само го фура тој стил, а друг па го сфаќа ептен сериозно и иде до крајности (сечење вени,бесење... и слични глупости).

Готик не, али емо, сите емовци на стрелање, ко Хитлер Евреите!:violent1:

Некој на стрелање некој на бесење и така има мн. слики на гугл демек емо обесено срцето си го вади ова она...чисти глупости...ајтмоооо...РеспекАт:)

Јас слушам готик па не планирам да се самоубивам...стварно не знам зошто го мешаат Емо со готик... искрено...не сакам да живеам во Русија:toe:

Готик не е лошо. Емо малце ме нервираат. А Panic at the disco, Paramore и Fall out boy што ги спомна ღuknowulovemeღ немаат никаква врска со Емо. Прашање до Архангел - сакам шишки на страна да си правам, дали со тоа сум Емо?

Зашо до мене прашање бре??
А инаку...
ЕМО СИ или машка шмизла(блиску до емо)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom