Emo и gothic во илегала

• Креатор на темата Креатор на темата Smoke_a_lot
  • Време на започнување Време на започнување
tacno i nemora da znaci deka sekoj so se nosi u takov stil ( do negde i ja spagjam ovde) ima namera da se ubie ili sl ... mi se svigja izlged ! =) - na ova kje sledi replika pa ako ne si emo so kur se nosis taka ???? ali da odgovoram odma .. togas zaso site nosat maici so cannabis ili imaat sukanici i se praat rhasta a u zivot nemaat probano joint ... ima i milion primeri so rokeri metalci ali mislam deka ja svativte poentata =) izvinite malce so zabegav so temata ali morav da se izjasnam =D

ONTOPIC : ne treba da se zabranuva emo nitu goth:nenene::nenene: poso site kje mislat zabranetoto jabolko e najslatko .. zabrana nikad ne sum postuel .. neka probaat da vovedat nekoj nagraden sistem a ne so zabrani :) za toj so ne se nosi emo ili goth 1 evro mesecno :pos2:
Imaat zavrseno soobrakjajno:pos2:

pa so ironija demokratski:D...a vo pravo si, deka zabranetoto e najslatko, a i dobra ti e ideata za resavanje na problemot:D:D.
A so e najironicno...ima i takvi so furaat nekoj si stil a ne se cule za muzikata koja "navodno" ja slusaat:D:D. E i treba da se napravi "podstil" POSITIVE EMO, jas sum takfa:D

хах не реков дека ти ќе сечеш вени и слично али дека нема такви деца , незнам баш.Ако живееш во Ск примери ќе ти покажам деца со сечени раце со жилет ,што мислат дека животот им престанал кога ќе раскинат со тој што одат не повеќе од 1 недела :pos2: дај бе не зезај :uvo:

ok de znam deka ima i takvi, ama ne se mnogu, bas naprotiv epten se malce... a i konceptot na emo-to ne e da se secat veni, nego da si cepa6 emo muzika i da se oblacas u emo-stil , a tie sto si secat veni, ne se emo, samo sa POZERI!!!!

Тоа е идеологијата - емоушнл, значи секое мало разочарување си го преувеличуваат и се болно емоционални, па за да си ја намалат психичката болка ја пренесуваат у физички план.
Името ти кажуе се.

ne bi rekol deka ga preuvelicuat... ednostavno emocionalni sa si lugjeto be.... a ima i nekoi sto stvarno pravat taka t.e preuvelicuvat....

e nz zoso go pravat toa, ama toa e rezultat na emocionalno rastrojstvo ili pak samo sakaat da privlecat vnimanie i da si bidam do kraj verni na svojot stil, jbg...

Е убо, сеа ќе се приклучат кон уште поголемо емо движење, бунт, револуцијааа.
Држте готикот подалеку од емо, ебаве русите.
:devil2: :cheeky1:

за емовците само гилотината ебаго :vozbud: ги изимитирале овие од охрид... ЕМО- ЕлектроМонтажа Охрид :pos2: хехе

lele ovie se teshki gluposti
emo i gothic nemaat nikakva veza ne znam zasto gi stavaat vo ist kosh a rusive ja preuvelicuvaat rabotata so zabranava ce bide ushte polosho.

Абе сите имаат емоции бе, и силни емоции и тоа, ајде ако не сите ќе се сечеме!!
Тоа се категорија на деца, на кои им е стварно преку К* да живеат едноставно, нормално, се е според шаблон, им се допаднал стилот и научиле 2-3 реченици за емоушнал и ајдееееее како први така други!

Хепи емо, бе не е заебанција.

Јееј, ај тинк ај лајк бојз.

Јееј. :)

(инаку русиве треба да слушнат за личен вкус и слобода, ама нешто наглуви се :))

Јас темава би ја ставил во Чек Дис Аут, но така јас размислувам.

Русите се екстремни, за тоа нема ни збор. Можеби ова ќе биде пример и за остатокот од светот да преземат драстични мерки против масовните сечовеначки самоубиства што овој правец ги предизвикува.
Ете и Македонија може да учи од овој прекрасен пример, законска забрана за турбофолкот!:wink:

Да, и забрана за вадење цицки до колена! :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom