Еминем

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
:vozbud: Таман ко што си глеам само Комедии штом искочи филмов хахах... да се гледа прао треба :pipi:
Или у кино сите фанои на ем да се собереме ако го има :pos2: ( посета на киното по 5 6 години можда да ми биде тоа ... али нема везе за Ем ќе се посети :smir:)

Или може да се собереме некаде .. да го гледаме :)
А јас си правев филмови дека овој месец ќе излезе.. не се чека до септември .... ама барем што викате, летово брзо ќе ни помине .. и почеток на школо, па Ем супер ќе ни дојде .. како антидепресиви песните :) Еминем, Еминем, Еминем .. и среќни сме сите :helou:

може и тоа шо викаш да се собереме ;)
А побрзо ќе ни поминуваат и полесно маките во школските клупи...дур некоја професорка ќе ми млати нешто ќе можам да си слушам Ем у слушалки и раат да си спијам :back:
Али немој не ме радуј ако пак ме седнат по број у таа прва клупа ко шо сум бр 1 :pos2:

Бравоо!!!
Едно време не натера да го подзаборавиме , но кога ќе го чуеме во вакво издание...дали сеуште мислите дека Шејди ис гон?
Нее...со рилепс буквално може да се употреби неговото...Гес Хус Бек , Бек аген ШЕЈДИ`С БЕК :salut:

ах, кога би ми ги купиле .. ова и ова ама посебно дуксеров :vozbud:
прекрасни се ..

http://www.shadyltd.com/

patikive se ludnica

update-air-jordan-2-ii-eminem-the-way-i-am-flightclub-exclusive-2.jpg

Бравоо!!!
Едно време не натера да го подзаборавиме , но кога ќе го чуеме во вакво издание...дали сеуште мислите дека Шејди ис гон?
Нее...со рилепс буквално може да се употреби неговото...Гес Хус Бек , Бек аген ШЕЈДИ`С БЕК :salut:

:helou:нека се расположат форумџиите со песнава :

Now this looks like a job for me
So everybody, just follow me
Cause we need a little, controversy
Cause it feels so empty, without me ..

и за сите кои јадеа гомца за Ем .. се врати, ќе растура наредниов период, затоа ќутете си
Ем : you asked for me? Well I'm back, na-na-na-na-na-na-na-na-na-na:baeh:

и за сите кои јадеа гомца за Ем .. се врати, ќе растура наредниов период, затоа ќутете си
Ем : you asked for me? Well I'm back, na-na-na-na-na-na-na-na-na-na:baeh:

:pos2::pos2: Браво Браво , само ова чекав да го чујам , супер .... :)
Еминем е ТУКА повторно!

И Ико... брат каква патика еј хаха... овој кузнае колку пари си праи со продавање на неговите парчиња, ко мал знам имав мн јако дуксче со него и едни Фармерки ( едина фармерка у живот шо сум ја носел ) само ради тоа што беше он на нив :pos2:

Why do people even try to diss eminem?? They just get owned. :wink:

Christina Aguilera - The real Slim Shady plz shut up

Eminem - Hooker on the Corner (Christina Aguilera diss)

Вака : Еминем знаеме дека ја има дисано во многу песни Агилера ... но едно ИЧ не ми е јасно... дали ова вистина се они...зашто Агилера нема таков глас а овој дисов за неа пак ми звучи повеќе ко Ни Јо да пее него Ем... така да мислам дека некој го правел ова но не тие иако не се сакаат ко што си знаеме :pipi:
Иначе одличен е дисов против неа хаха...можда негова е лириката ... :wink:

Сношти го гледав 8mile после долго време игнорирање и стварно ми се допадна.
Не сум рапер и се тоа, ама еминем слушам. Мислам на старите добри хитови.
Едноставно мотивира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom