Еминем

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
Error

The file could not be found. Please check the download link.

Истово се дешава и со двата линка.Него остај тоа кажи дали е добар:vozbud::vozbud:

Error

The file could not be found. Please check the download link.

Истово се дешава и со двата линка.Него остај тоа кажи дали е добар:vozbud::vozbud:

Паа... не се тие ..тие траки што ги очекував..ова сепак се негови..нови..ама повеќе изгледаат како некои..радио снимки и има фристајл исто... ако сакаш адд на мсн па ќе ти го пратам :wink:

Сватил дека не го бива

е ова не ти требаше... значи оди му на мајспејс можеш слободно да му чуеш 4 5 од траките од тој албум што сеуште се очекува
па види колку како и дали го бива....
:helou:

Мислам дека го имам новиот албум. Ако го сака некој нека пише пвт ќе го качам на Рапидшер.

Овој е ?
2v0lvtf.jpg

Мислам дека го имам новиот албум. Ако го сака некој нека пише пвт ќе го качам на Рапидшер.

Овој е ?
2v0lvtf.jpg

Го има и овој на репиршер.. го иам симнато уше пред месец дена..само микстејп е овој :helou:

koj so saka neka kaze eminem e najdobar vo hip hop muzikata a rapot go vikat crnecka muzika pribidejki bese dosta zastapen vo getata i seuste e.jbg eminem the best of the best pesnata Sing For The Moment bese 7 nedeli na 1vo mesto na mtv koga izleze a znaete sto znaci 7 nedeli?Toa ti e...cej calculator 49 dena a toa e mnogu EMINEM RULLZZZZZZZZ razbiras

Значи дефинитивно на чоек шо вика дека ке се пензионира неможе да му се верува. Пред неколку години кажа дека ке се пензионира и дека ќе се посвети на семејството. После неколку месеци сними нова трака, сега пак и чекаме албум. :)

Значи дефинитивно на чоек шо вика дека ке се пензионира неможе да му се верува. Пред неколку години кажа дека ке се пензионира и дека ќе се посвети на семејството. После неколку месеци сними нова трака, сега пак и чекаме албум. :)

Епа на семејството..ама едноставно...во сто траки има испеано...до крај на животот ќе сум ХИП-ХОП... а ради Хејли да се откаже...да верувам ;)...ама таа женаму ..екс... само штом се смирија...бараше да прекине со рапот... па ја извади порати доа Вен ајм гон... после тоа...и кај се откажа...она пак му прекинувала ова она...да не навлагам во негов приватен живот... не сум му ништо јас..ама не вреди ради таква... ќе ја кажам фукара да се откажеш...од својот живот...
Песнава кажува све :smir:

Бившата жена им мајка му го изебаа тотално.Алооо свој син да тужиш:tapp:

FUCK THE REST,EMINEM IS THE BEST ........Најдобар рапер на сите времиња заедно со Tupac (R.I.P)..Добар стил,добри песни......единствено најдобар !!!!

Нова тема за Еминем???
епа океј...и да постоела...јас на другата само имам досега пишувано... а за Еминеем...само најдобри зборови...типот е најголем ѕвер... еден од најдобрите рапери
Ај еве и 2 траки... глеам нема тука... да се слуша коа се отвара Еминем

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom