Еминем

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
да... само шо побрз и полесен начин е комерцијализација (фак незнам ни дали го спелуев ко шо треба).... плус еднаш коа ке те удри парата во глава.. нема да престанеш па колкав сакаш биди љубител на хип хоп или која било друга култура
чист пример: Тупак не беше таков, а е еден од најуспешните рапери било кога:smir:

едит: сеа ти го приметив потписот
ако си вистински клабер многу добро знаеш за што пишував погоре

чист пример: Тупак не беше таков, а е еден од најуспешните рапери било кога:smir:

едит: сеа ти го приметив потписот
ако си вистински клабер многу добро знаеш за што пишував погоре

и како заврши тупак?... :)...

и како заврши тупак?... :)...
добро бе дете кој ти е филмот, не треси зелени, шо е топикот шо прашуваш ти, полека малку не забегувај до толку
ебате квазиклаберите, ќе разберат две ситници и ќе направат 200 приказни

абе јас не го спорам тоа дека е добар, сите знаеме дека е добар, јас само го спорам тоа шо зборувате дека не е комерцијала и рака на срце немате појма шо е комерцијала:smir:
јас сакав да кажам дека иако е добар рецитатор и музичар, тој го злоупотребува хип хопот за свои материјални цели, што е против суштината на хип хопот, ако ме разбираш шо сакам да кажам, со самото тоа тој не е вистински МС, ако влегол во светот на музиката за да заработи требало да одбере поп правец како мадона а не да го слоупотребува хип хопот
има огромна разлика ама ретко кој ја гледа:smir:

Sushtinata na hip hopot odamna e zaboravena.
Poslednive 15 godini 95% od rap pesnite se za pari, mokj, kurvi, rimz.
Toa e fakt.

Sushtinata na hip hopot odamna e zaboravena.
Poslednive 15 godini 95% od rap pesnite se za pari, mokj, kurvi, rimz.
Toa e fakt.
јас го знам сето тоа, само самиот факт што сите го прават тоа не значи дека е правилно или дека хип хопот се трансформирал итн итн
гледам децава се крстат на нови рапери и кажуваат колку се ѕверови а немаат појма што зборуваат, ако се вратиш назад ќе видиш имаше таква дискусија за кој бил комерцијала а кој не, имаше и кој бил поголем хип хопер и тоа меѓу двајца комерцијалисти
едноставно има мозоци испрани

Еминем тргна по стапките на Мајкл Џексон.. сега е на третмани да го оцрнат да го напрат црнец. Ќе му сплескаат носо, силикони в муциња ко она бугарската пејачка Марија, тро пигменти ..... ќе го напрат поцрн од Мартин Лутер Кинг.

Навистина сака да се оцрни :nesvest:
Јас мислев само заебанција е тоа ...:tapp:

аајдеее ... Фифти ии Дре уште и пари донирале за операцијата ко од нив ... поддршка за потегот на Ем...
Не е паметна идеава... не се глеа рапот според бојата на кожата .. и никој не треба да ја сматра ко нешто такво... ни религија .. јазик ...кожа ништо... една љубоф ... ХИП-ХОПот... :toe:
Сепак негов живот.. негови последици :helou:

паа не е за ретардираност... Еминем е еден од најбољето... али ова се одлуки кои ретко се носат... и се тешки и може да ти го заеб-т животот....
Сигурно нешто смислил ... или се изглупирал можда...
Се надевам добро ќе помине :helou:

Добро, не читате?Пред насловот тоа [Rumour]?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom