Еминем

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
Не е битно дали е комерцијала или не во денешно време се додека не почне да прави песни у стил...цел свет е мој...сите пари се кај мене....сите пи*ки се кај мене ке го поштувам (а за таква песна на Еминем незнам):toe:

Не е битно дали е комерцијала или не во денешно време се додека не почне да прави песни у стил...цел свет е мој...сите пари се кај мене....сите пи*ки се кај мене ке го поштувам (а за таква песна на Еминем незнам):toe:
Маршал е легенда на рапот бе. Кој што сака нека каже. Какви песништа има чудо тоа.

Ок, значи јас грешка сум го сватил поимот "комерцијала"

Значи песна што ја слушат сите, што се врти на сите канали низ светот, и добива оскари е комерцијала?

Ок, значи јас грешка сум го сватил поимот "комерцијала"

Значи песна што ја слушат сите, што се врти на сите канали низ светот, и добива оскари е комерцијала?

така нешто штом се продава, се врти по сите канали а и сите ја слушаат со тоа станува комерцијална
а оскарот остави го настрана :helou:

E za toa deka bil 100 kila,mislam deka e se gluposti a i jas razbrav deka se sprema za nov album ama ke vidme btw super bese

da da vistina e, epten se bese zdebelil poradi terapijata i lekovite sto gi primal, ama sea se vraka poleka poleka u forma :) ...

Сега извади нов албум...еве нешто од него

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom