Еминем

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Не е битно дали е комерцијала или не во денешно време се додека не почне да прави песни у стил...цел свет е мој...сите пари се кај мене....сите пи*ки се кај мене ке го поштувам (а за таква песна на Еминем незнам):toe:

G

Gray Foxx

Гостин
Не е битно дали е комерцијала или не во денешно време се додека не почне да прави песни у стил...цел свет е мој...сите пари се кај мене....сите пи*ки се кај мене ке го поштувам (а за таква песна на Еминем незнам):toe:
Маршал е легенда на рапот бе. Кој што сака нека каже. Какви песништа има чудо тоа.

V

Viktoranius

Гостин
Ок, значи јас грешка сум го сватил поимот "комерцијала"

Значи песна што ја слушат сите, што се врти на сите канали низ светот, и добива оскари е комерцијала?

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Ок, значи јас грешка сум го сватил поимот "комерцијала"

Значи песна што ја слушат сите, што се врти на сите канали низ светот, и добива оскари е комерцијала?
така нешто штом се продава, се врти по сите канали а и сите ја слушаат со тоа станува комерцијална
а оскарот остави го настрана :helou:

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
E za toa deka bil 100 kila,mislam deka e se gluposti a i jas razbrav deka se sprema za nov album ama ke vidme btw super bese

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
da da vistina e, epten se bese zdebelil poradi terapijata i lekovite sto gi primal, ama sea se vraka poleka poleka u forma :) ...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Сега извади нов албум...еве нешто од него

Kajgana Shop

На врв Bottom