Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Смири се не се возбудувај толкуабе ОДОБРИ!„
Ме бануваа
JebacotTommy is dead :S:S:S::S
Причина? Мулти-акаунтс?
имав 40 злато ке фатев чин генерал,работев за 13 идр итн и тоа ти е :S и сеа сум многу нервозен да 2 месеца за џабе ми е се а и требаше да ми стигнат 15 голд од другари шо фатија 6 лвл :SCitizen permanently suspended for creating or administrating multiple citizen accounts.
Не играјте со мулти ви се исплаќа ли сте играле 3,4, 7 месеци и бан да ви лупнат за 20 злато пример.
имав 40 злато ке фатев чин генерал,работев за 13 идр итн и тоа ти е :S и сеа сум многу нервозен да 2 месеца за џабе ми е се а и требаше да ми стигнат 15 голд од другари шо фатија 6 лвл :S
1. Уште не е усвоен буџетот, без пари нормално дека нема да има заеднички акции. Во дебатата за парите, речиси сите од думата гласаа ЗА. Само еден бугарин беше воздржан и еден предлог имаше за плата на 9+ кој никој не го подржа. Сето тоа можеш да го најдеш ако се потрудиш.
2. Има избрано лидери на единиците, не слушаме команди бидејки .... прочитај горе....
3. Уште трае изборот за Аватар и Грб на фалангата.
4. Сеуште има луѓе кои се пријавуваат во фалангата.
Незнам што не ти е јасно![]()
Што се случи со МФ, не сум во тек со работиве, почетник сум, утре 6 левел фаќам.
Кој левел треба да сум за да влезам и на некој начин да помогнам?![]()
Значи немам шанси да влезам ?Треба strength 4+ да имаш ама веќе пријавувањето е завршено![]()
чекам одговор,али кој чека ке дочека така?може ли chernobyl да го превземе моете место (JebacotTommy) во фалангата? има 5.16 strange