eМакедонска Фаланга

• Креатор на темата Креатор на темата Cresevo
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за создавање Македонска Фаланга?

• Вкупно гласачи
    82
Citizen permanently suspended for creating or administrating multiple citizen accounts.

Не играјте со мулти ви се исплаќа ли сте играле 3,4, 7 месеци и бан да ви лупнат за 20 злато пример.
имав 40 злато ке фатев чин генерал,работев за 13 идр итн и тоа ти е :S и сеа сум многу нервозен да 2 месеца за џабе ми е се а и требаше да ми стигнат 15 голд од другари шо фатија 6 лвл :S

имав 40 злато ке фатев чин генерал,работев за 13 идр итн и тоа ти е :S и сеа сум многу нервозен да 2 месеца за џабе ми е се а и требаше да ми стигнат 15 голд од другари шо фатија 6 лвл :S

Епа кога играте со мулти барем донирајте ги парите во Македонската народна банка :pos2:

1. Уште не е усвоен буџетот, без пари нормално дека нема да има заеднички акции. Во дебатата за парите, речиси сите од думата гласаа ЗА. Само еден бугарин беше воздржан и еден предлог имаше за плата на 9+ кој никој не го подржа. Сето тоа можеш да го најдеш ако се потрудиш.
2. Има избрано лидери на единиците, не слушаме команди бидејки .... прочитај горе....
3. Уште трае изборот за Аватар и Грб на фалангата.
4. Сеуште има луѓе кои се пријавуваат во фалангата.

Незнам што не ти е јасно :toe:

Акции се прават и без пари. Доволно е само да кажете кога и каде ќе делувате заедно за да ве забележи цел свет:toe: Инаку дебатирајте си вие ама немој цел месец да ве веслаат.

Што се случи со МФ, не сум во тек со работиве, почетник сум, утре 6 левел фаќам.
Кој левел треба да сум за да влезам и на некој начин да помогнам? :)

Што се случи со МФ, не сум во тек со работиве, почетник сум, утре 6 левел фаќам.
Кој левел треба да сум за да влезам и на некој начин да помогнам? :)

Треба strength 4+ да имаш ама веќе пријавувањето е завршено :toe:

може ли chernobyl да го превземе моете место (JebacotTommy) во фалангата? има 5.16 strange

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom