Елвис Присли е ЖИВ!

• Креатор на темата Креатор на темата N1GHTMARE
  • Време на започнување Време на започнување
Точно е... еве го:
y1pYrZpUhz8SwvEzexsonuEHAd49k-KdHQRhMe8Qt3bOlnmnYWnF6YUsOADNu8jzWeUOZEj86TxU08B6knA01Mn6A

Настапувал во Вегас... Браво Савен, конечно некој со храброст да каже јавно.

хахах....ова е новиот елвис со два пара гзеви.....едниот од предна страна, а другиот од задна :pos2:

да бе жив е :jaj: ќе му текне на некого глупости и ајде цел свет на нозе, ова ти е исто како и со Џоли кога загина, се сеќавате:pos2:

да бе жив е :jaj: ќе му текне на некого глупости и ајде цел свет на нозе, ова ти е исто како и со Џоли кога загина, се сеќавате:pos2:

не е исто
пред да коментираш изгледај го видеото

Точно е тоа дека Елвис Присли е жив. Всушност неговиот погреб беше исцениран за да нема многу прашања.
Елвис беше киднапиран од вонземјани кои вршеле многу испитувања на него, подоцна има снимено пар албуми за нив и сега го враќаат на земја за да ја доврши својата кариера со тоа што генетски е сменет и ќе живее вечно благодарение на технологијата што ја имаат вонземјаните.

:pos::pos::zver:

:vozbud:хаххаха

.....Мн чудно

Да бе жив е играв ПЕС со него ме прегази . :pos2:

жив е бе ! работеше во слаткарница во наше маало а потоа во една трафика. добар човек беше а јас незнаев дека бил славна личност, мислев дека е некој каур или турчин... по името де. игравме жмурка и комити и џандари секое сабајле у маало накај 3 поручек. кога излезе играта WOW целосно му се губи трагата од локалното интернет кафе, по се изгледа си купил account и игра од дома.

да бе у шутка го видел другар пред некој ден..купил фармерки од него:muahaha:

Ја па слушнав дека спиел на клупите на плоштад и навечер копал злато кај старана банка затоа овие нашиве нишо не можат таму да најдат.
Иначе и сендвичара имал отворено под codename
Нешо чичко Стојанче или Стоилко така некако се викала
била кај плоштад.
Па шо мислите зашо ја затворија фреш му праеше конкуренција сеа и овие шо се ќе ги избаци за некој месец

Ја па слушнав дека спиел на клупите на плоштад и навечер копал злато кај старана банка затоа овие нашиве нишо не можат таму да најдат.
Иначе и сендвичара имал отворено под codename
Нешо чичко Стојанче или Стоилко така некако се викала
била кај плоштад.
Па шо мислите зашо ја затворија фреш му праеше конкуренција сеа и овие шо се ќе ги избаци за некој месец
ме изнасмеа со ова болдираново
а за тоа на плоштад не спие таму туку на тезгата у шутка шо мУ е веруј ми од проверени извори ти кажуам

исто така работеше и како заменик багерист - каде не фаќаше багерот тој поминуваше со лопатата. обожаваше крофни и други сувомеснати производи. За тоа дека бил камјонџија е точно - заедно со Џемаљ беа бизнисммени (дрвокрадци).
Обожаваше штампити од јагоди на скара.

абе ние филмчиња си напраивме сеа уште да ги снимиме фали:muahaha::muahaha:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom