Елвир Мекич & Гоце Арнаудов - Лично твој

• Креатор на темата Креатор на темата Scofield
  • Време на започнување Време на започнување
На песнава ко и го прочитав името на исполнителиве нешто ме задума.Ај реков ќе ја симнам па да видам што е.Искрено се изненадив и тоа позитивно!Колку и да велите дека е лоша,Поентата се знае која е....Новогодишно певливо песниче на Елвир во комбинација со One & Only Гоце Арнаудов.Да беше песнава негде летоска издадена ќе речев дека не чини,ама тајмингов е скрооос погоден и сметам дека за новогодишните празници што предстојат има да пука во сите кафичи,клубови и дискотеки,Гарантирам :D

Мислиш сељотеки ала The End ?

треба да си ултра сељачиште за да го слушаш Елвир4о. прееска со една "паметна" другарка влеговме у конфликт за тоа. почна да кажува како он и ЈЈ биле најбољи кај нас.и со цел памет вика ауу ти за најдобрите викаш дека се шупаци па ти си луд.боље луд него глуп. и после тоа ми се налути дека така сум зборел.Scofield ти изглеа не разликуваш квалитет од квантитет??

poglupa pesna zdravje.go mrazam ovoj elvir mekic.neka se nauci prvo da igra i da pee a ne da se zanesuva samo:nenene:

Не ми се допаѓа песнава...
Пак кога ќе почне да пее Гоце лелее:kesa:Страшно:tapp:

треба да си ултра сељачиште за да го слушаш Елвир4о. прееска со една "паметна" другарка влеговме у конфликт за тоа. почна да кажува како он и ЈЈ биле најбољи кај нас.и со цел памет вика ауу ти за најдобрите викаш дека се шупаци па ти си луд.боље луд него глуп. и после тоа ми се налути дека така сум зборел.Scofield ти изглеа не разликуваш квалитет од квантитет??
Си слушнал нешто за хиперпродукција?
Идоли ми се екипава од ПланБ и?
Ако коментираш нешто коментирај за песната,не за мене.Си се знам јас кој сум и шо сум,твоја дефиниција не ми треба,а не нарочито од адолесцент.Ај сега трк у ЊЦ да :drk: на фуфиците од спотот.Гитт

Си слушнал нешто за хиперпродукција?
Идоли ми се екипава од ПланБ и?
Ако коментираш нешто коментирај за песната,не за мене.Си се знам јас кој сум и шо сум,твоја дефиниција не ми треба,а не нарочито од адолесцент.Ај сега трк у ЊЦ да :drk: на фуфиците од спотот.Гитт

Не те потенцирав тебе,моеш да слушаш што сакаш мене тоа не ми пречи само си кажав мое мислење..а ако ти сеуште дркаш незначи дека и околината околу тебе го прави истото.Гитт

Не те потенцирав тебе,моеш да слушаш што сакаш мене тоа не ми пречи само си кажав мое мислење..а ако ти сеуште дркаш незначи дека и околината околу тебе го прави истото.Гитт
Батка ке бидам доволно трпелив и нема да подпаднам на провокации,а и не ми е стил.Само ќе те потсетам оди малце погоре и види на кого си му се обратил!!!

Цитирам: Scofield ти изглеа не разликуваш квалитет од квантитет?? Значи лично мене!!! Не сум јас цел на коментирање на топиков туку песнава/изведувачите и спотов.Такада воздржи се од обраќања према мене на темава.Ако имаш нешто во врска со мене слободно пиши ми ПП или на профил па таму ако имаш нешто нејасно ќе ти разјаснам.Ајт

Кога ја слушав песнава ме фаќаше срам самиот од себеси, исто така и кога го слушам дуетот со Слаѓа,
ма нека си ебе газот сопствен, поодвратен ми е од Боки13

хахаахахах

Ја не слушам ова па не сум квалификуван да кажам дали е добра или лоша па не го ни гледав спотот,

не слушам олмоуст ништо македонско а посебно не ова бациво од шутка и струмички Мик Џегер

али добра работа у све ова се постојве, прочитав све и се изгазив од смеење, па си состаев мини топ листа

3.
Срање во крзно!
:zver:

2.
Уште една иста песна од Елвир (жртва на пегла во нос).
Ама затоа македонскиот Мик Џегер, Гоце владее.
Песнава е срање во боја. Македонски фолк накитен со хип-хоп и слично од палетата на гомна од Геј-Геј енд компани...

Геј-геј :aplauz:

1.
Одвратноооо :pov:
Упм е ова треба да се забрани со закон, а не ми забрануваат онде секс на јавно место.
Сељачанаааа :pop:

:cuc::pehar:

и за крај би се сложил со ова

Добро бива за секој просечен дебилоиден спот нова тема да постои?

Ц Ц Ц можеа повеќе да се изботуваат овие двајцава?! Катастрофа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom