Еликсир на љубовта - чоколадо!

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Хмм сакам.. и тоа не било какво (како еурокрем или некое со тон шеќер) туку квалитетно. Ако е полнето повеќе обвиката ми одговара да е од црно чоколадо. Ако е со лешници или суво грозје поубаво е млечно. Најомилено ми е црно со кора од портокал или Nestle страчатела:)

Сакам буквално секакво чоколадо. Не сум пребирлива за благи.

..не сум баш пребирлива..дури кј немам асална чоколада дома..јадем од онаа за кување...колку само се смирим хахаха...ама највише сакам милка со лешници..и онаа која пука во уста....:vozbud::vozbud:

Најмногу ги сакам млечните чоколада а по нив и овошните

обожаааааааааааааааааааваааааааааааааааааам чоколадо!
бело, црно, со лежник, без лешник, со бадеми, со шумско овошје, со карамела мммм :vozbud:

еве сега јадам чоколадо :)

Јадам секаков тип на чоколадо. Освен она со суво грозје. Т.е. го јадам некогаш и тоа, кога ептен сум во криза, а немам ништо др. дома, ама му го вадам сувото грозје! Животот без чоколадо не можам да го замислам(А и не ни сакам!). Секоја чест на евроејците што го донеле какаото во Европа од маите и што им го откриле тајниот рецепт на најубавото нешто што некогаш било измислено на планетата Земја!:)

Никој не јаде повеќе чоколадо од мене. Никој!
Секакво чоколадо обожавам, од бело - па до она за готвење!

Acid сакаш да се натпреваруваме?!:)

Ааа чоколадо...:vozbud: Најубаво нешто што постои! Најмногу сакам со лешници,суво грозје и тие што пукаат во уста...:) :)

Еликсир на животот бе!!! :vozbud::vozbud:

Со лешници,карамела,бадеми....страшно ми се јаде милка:cry:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom