Елена Ристеска tit slip

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е добро де, се случило...Секому може :toe:
Во играње сигурно било, можеби забележала можеби не, не знаеме.
А за тие шо велите дека не била Елена... слепи сте да ве прашам? :uvo:

тооооо цецо... ова цицо... ова еленче!!! :) најс титка, ова.. цицка... леее! не ми се веруе, очекував поубава да и е... :( ама сепак не е лошо.

Шо поубава шо и фали бе :)))) aх еленче сеа од еден несреќен случај ке те направат дроља и материјал за :drk: :vozbud:

Шо поубава шо и фали бе :)))) aх еленче сеа од еден несреќен случај ке те направат дроља и материјал за :drk: :vozbud:

Мала забелешка...
Не ја правиме ние дроља, туку самата си се направи.:pipi:

Нити ја знам лично, нити ми се допаѓа па да ја бранам.
Не фосира со некоја нападна разголеност, како нејзините колешки од соседството. На настапите на кои сум ја следел, секогаш била пристојна, никогаш немало нешто екстравагантно. Единствено Евровизија, но се разбира Д. Димитров, желба за слава, златна кокошка и да не заборавиме ''sex sells''.

Секому можи да му се случи, не е прв пат. Далеку поголеми личности, холидуски актери, пејачки и сл. Се дешавало многупати, едноставно не внимавала доволно. И се скинала прерамката, чудо големо.
Поука, и клучни зборови се... Крисмас дојде порано.

Набрекнатата брадавица...
Мал технички детаљ. Набрекната брадавица има наежен ореол околу барадавицата. На фотографијата (не дебатирам дали е оригинална или не) тоа не е случајот.
Дај друг аргумент.
Инаку, баш фино и стои. Не гледам околу што се крева галама.

добро де јове...не мора толку да ја браниш, никој не осудува или нешо сл.
we're here just for the view :)

На Катарина Ивановска ова и се случи уше од коа.Еленче касни со реформите.

Сега излезе на виделина нејзината енергичност на сцена(поради што е дојдено до овај Accident), па крајно време беше некоја грешка да направи и таа... хехе

добро де јове...не мора толку да ја браниш, никој не осудува или нешо сл.
we're here just for the view :)

Мала забелешка...
Не ја правиме ние дроља, туку самата си се направи.:pipi:

:icon_roll

Ме интересира..Како се напрај дроља?
Со то шо на нејќење и` излезе цицето?*

*Иако стојам зад то дека е монтажа.

*Иако стојам зад то дека е монтажа.
Каква монтажа бре...

А каква врска има „дроља“ со сликава? Она можда е, ама не поради сликава... Не се сликала намерно гола ебаве, и се лизнало сисето, како што на повеќето од вас можеби и ви се случило.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom